Anarien trzymam kciuki...
A co do smug...najlepszy jest alkohol
...
Ja kupuję CLIN z alkoholem -płyn do mycia szyb i innych powierzchni (ajax i inne super specyfiki wymiękają)
Najpier okienko myje wodą z płynem do naczyń, potem wycieram ręcznikiem papierowym (u mnie papier toaletowy sie nie sprawdzał) , następnie używam tego płynu Clin ze spryskiwaczem i poleruję
. Wystarczy raz wypolerowac aby nie pozostawić smug...
A co do alkoholu, to w laboratorium na studiach myslimy naczynia szklane i inne szkalne powierzchnie tylko alkoholem i naprawde nie ma lepszego środka na czystośc tych powierzchni
-tylko wiadomo, cena nie umożliwa uniwersalnego stosowania 
A co do smug...najlepszy jest alkohol
Ja kupuję CLIN z alkoholem -płyn do mycia szyb i innych powierzchni (ajax i inne super specyfiki wymiękają)
Najpier okienko myje wodą z płynem do naczyń, potem wycieram ręcznikiem papierowym (u mnie papier toaletowy sie nie sprawdzał) , następnie używam tego płynu Clin ze spryskiwaczem i poleruję
A co do alkoholu, to w laboratorium na studiach myslimy naczynia szklane i inne szkalne powierzchnie tylko alkoholem i naprawde nie ma lepszego środka na czystośc tych powierzchni

. Po powrocie z wakacji moja szefowa postanowiła mnie zwolnić (tak tak w Irlandii można zwolnić kobietę w ciąży !) ze względów ekonomicznych (miałyśmy spadek obrotów w stosunku do roku poprzedniego o 50 % ). A że byłam pierwsza do odstrzału - to prawie mnie ustrzeliła.