reklama

Listopad 2010

Anarien trzymam kciuki...
A co do smug...najlepszy jest alkohol ;)...
Ja kupuję CLIN z alkoholem -płyn do mycia szyb i innych powierzchni (ajax i inne super specyfiki wymiękają)
Najpier okienko myje wodą z płynem do naczyń, potem wycieram ręcznikiem papierowym (u mnie papier toaletowy sie nie sprawdzał) , następnie używam tego płynu Clin ze spryskiwaczem i poleruję :). Wystarczy raz wypolerowac aby nie pozostawić smug...
A co do alkoholu, to w laboratorium na studiach myslimy naczynia szklane i inne szkalne powierzchnie tylko alkoholem i naprawde nie ma lepszego środka na czystośc tych powierzchni;)-tylko wiadomo, cena nie umożliwa uniwersalnego stosowania ;)

reklama
Anarien, udanej wizyty!
modlisia, u mnie tez cos się dzieje w kroczu, ale o tym teraz nie myślę, wystarczy to co mam na nogach
A jeśli chodzi o clin z alkoholem to też wiem, ze jest dobry :-)

Ostatnia edycja:
O na temat okien mogę się powymądrzać ;-) , bo był czas, że myłam je raz na dwa tygodnie. Ot tak z zamiłowania. A teraz mam same takie wielkie tarasowe od strony południowej, więc wiem jak potrafią wkurzać smugi.
Mój patent:
1) ciepła woda do miski czy wiaderka, do tego Ajax czy inny tego typu płyn
2) ścierką zmywam pierwszą warstwę brudu
3) wymieniam wodę jak tylko złapie bury kolor
4) na koniec przemywam jeszcze raz okna wodą z Ajaxem
5) jak wyschną, płyn do mycia szyb np. CLIN czy Mr. Proper,
6) gazeta w dłoń i pucuję gazetami

Anarien, udanej wizyty!
modlisia, u mnie tez cos się dzieje w kroczu, ale o tym teraz nie myślę, wystarczy to co mam na nogach
A jeśli chodzi o clin z alkoholem to też wiem, ze jest dobry :-)

Nie życzę Ci tego :(. Wczoraj leżałam obłożona lodem...MOj piękny kobiecy narząd zmienił sie nie do poznania:zawstydzona/y::zawstydzona/y:, wygląda okropnie, aż się popłakałam się ztego powodu. Naprawde dyskomfrot i ból odczuwa sie non stop, tylko leżenie pomaga bo wtedy krew chyba odpływa z tej żyły i nie ma ucisku brzucha...Ja sobie nie wyobrażam co będzie za kilka tyg...:(:( Jestem załamana. :( A gdyby nie to byłoby tak pięknie :(. Tą ciążę chyba zapamiętam na długo :-(

A co do nóg, to też nie lepiej...Prawa wygląda jakby była cała poraniona i posiniaczona, znajomi sie pytaja co mi sie stało a noszę getry i zasłaniam je jak mogę :(...Przestaję się sobie podobać :(

Anbar muszę wyprobować gazetki :). Ja uwielbiam myc okna, zawsze przy tym piore firanki w duzej ilości pachnącego płynu...Już sie nie moge doczekac az elewacja będzie zrobiona i będę mogła w końcu zadbać o okienka...Nakupuje tez ładnych firanek aby efekt był stokroć lepszy...:)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny
Życzę wam miłego dnia, udanych wizyt i mycia okien. :tak:
Ja mam dzisiaj dzień sprzątania.
A jeszcze Wam zapomniałam napisać że jestem na przymusowym zwolnieniu lekarskim:wściekła/y:. Po powrocie z wakacji moja szefowa postanowiła mnie zwolnić (tak tak w Irlandii można zwolnić kobietę w ciąży !) ze względów ekonomicznych (miałyśmy spadek obrotów w stosunku do roku poprzedniego o 50 % ). A że byłam pierwsza do odstrzału - to prawie mnie ustrzeliła.
Tak więc do macierzyńskiego będę na zwolnieniu.
Pozdrawiam :-)

Modlisia ,bardzo ci wspólczuję, ja też mam problemy ze soba i swoim wygladem ( nie tylko buzia ale i nogi ) i tez juz patrzec na siebie nie mogę . Jestesmy już w połowie więc raczej blizej jak dalej . Główka do góry;-)

reklama
Joaś nie martw się operacją żylaków, moja mama ją miała, bo zrobił jej się żylak, a w sumie trzy, chirurg tak zrobił, że śladu nie ma po operacji ani blizn - poleżała z takimi specjalnymi opatrunkami, chodzic nie mogła tylko leżała z nożkami do góry, ale teraz ma spokój i już ją nic nie boli. U Ciebie na pewno też będzie dobrze, a te pończochy to rzeczywiście dobre są i używaj, używaj!!

Moodliś, Kokotka myślcie o dzidziusiach, a na pewno dolegliwości urodowe wydadzą Wam się mało ważne!! Pamiętajcie, że jesteście śliczne, dzielne i urocze w końcu pod serduszkami macie małe kochane córeczki!!!!!

Tofiś.... zwolnienie........ nie no mam nadzieję, że płatne, bo to takie no nie mam nawet słów. Przecież nie jesteś trędowata!!!

Mój szkrab mnie kopnął dzisiaj rano 4 razy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nawet bez rączki poczułam!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry