reklama

Listopad 2010

reklama
Tygrysek gratulacje jeszcze raz :*, jak fajnie ze sie powolutku wyrównuje :D jeszcze sie okaze ze chlopaki przegonią dziewczyny :)

słuchajcie ostatnio Anarien dodala takie piekne zdjecia ze slubu.. i pomyslalam sobie ze moze i wy byscie jakies powrzucaly w wolnej chwili, bardzo chetnie bym sobie obejrzala i pewnie nie tylko ja :) to taka moja niesmiala propozycja, bo przyuwazylam ze kilka z was ma miniaturki przy suwaczkach :)

jeszcze jedno
piszecie o POŁÓWKOWYM CO TO JEST? może jakieś dziwne pytanie ale pomóżcie niedoświadczonej

To takie badanie na które trzeba iść z "połówką" 0,5l :-D :-D :-D

Hi hi hi uśmiałam się właśnie wczoraj bo wchodzę do gabinetu i pytam ginka czy dzisiaj robimy połówkowe...a on do mnie -> tak tak, dziiaj bez połówki nie przyjmuję ;-D

A co do moderowania...to może poprosimy admina o jeszcze jednego. Niech będzie to ktoś z listopadowych mam ale osoba która na forum jest często, wie co się dzieje i może szybko zareagować. Pewnie znalazłby się ktoś chętny.

PAULINKA, ELZU i TYGRYSEK gratuluję chłopaków
Jak to wytłumaczyć. Zawsze marzyłam o chłopcu, ostatnie usg mówiło że chyba chłopak, cały dzień myślałam jak by y powiedzieć mojemu że wolałabym dziewczynkę. A dziś na usg moja gin mówi że c hyba dziewucha i o mało nie poryczałam się ze smutku. I zrozumieć baby

Dla mnie podział na konkretne tematy jest super bo nie łąpię się co i jak, więc wchodzę i szybko można znaleźć odp

eh znowu mnie meczy bezsennosc. Cos mnie brzuszek pobolewa, chyba za duzo dzis sie z Agata wybawilam, albo jestem głodna. Wszyscy mi mowia ze nie powinnam jej nosic itp bo wazy juz dobre 10 kg, ale ja dobrze sie czuje :/ nie boli mnie brzuch ani plecy i wydaje mi sie ze jesli nie odczuwam zadnych dolegliwosci bawiac sie z nia to nic zlego sie nie dzieje? I tak naprawde robie to duzo rzadziej niz wczesniej. Po za tym w takim razie jak radzą sobie matki które zachodzą w ciąże kilka miesięcy po porodzie? muszą nosic dziecko przeciez.

Dzien dobry Dziewczyny

ja wczoraj padłam a teraz już nie zdążę nadgonić bo lecę na badania ... muszę w końcu tą morfologię zrobić, żeby się uspokoić albo zacząć leczyć :-)
doczytam co tam naskrobałyście w pracy ... okazało się, że dostałam wczoraj pod wieczór nowy projekt, na którym nic nie jest zrobione więc nie będę mogła się obijać i będę potrzebowała sporo energii i koncentracji :) będzie ciężko

reklama
Dzień doberek wszystkim :)

Ja dzisiaj wcześniej niż zwykle bo jadę z mamunią na poważne zakupy ;)

Kasiu - trzymam kciuki za badania i powodzenia w pracy!! :*

Aniu - co do noszenia to ja jestem przeciwna... Też czuję się dobrze a nawet bardzo dobrze. Codziennie przychodzą do nas siostrzenice i boję się je nosić bo to jest tylko chwila jak nie daj Boze się cos stanie... Poprostu kucam przy nich jak domagają się podnoszenia i odwracam uwagę jakąś zabawką :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry