reklama

Listopad 2010

reklama
Ja mam tak smiesznie ze zawsze jak wracam z pracy do mala zaczyna buszowac w brzuszku, jakby sie cieszyla ze kniec pracy na dzis :-)

Ja ostatnio byłam w firmie na mega-ważnym spotkaniu z kimś mega-ważnym. Wiadomo, że takie spotkania są z zasady długie i nudne ;-), więc jak mi się dziecko nagle zaczęło wiercić w brzuchu, o mało nie parsknęłam śmiechem. Widać nie tylko mnie było nudno.

Witajcie dziewczynki :)
Tygrysku Gratuluje zdrowego chłopca!!
U nas też wszystko w porządku pół dnia przesiedziałyśmy na podwórku a jutro nasza znajoma przyjeżdża z półtoraroczną córeczką więc Gosia już nie może się doczekać. i szaleje i co 5 minut pyta kiedy przyjedzie hehe.
a maleństwo sobie od czasu do czasu pobrykuje :-)

Agrafka my też jesteśmy kubusiowi ale remont dopiero teraz będzie w toku. A kubuś to Małgosi ulubiony

Tygrysku super!!!! gratuluje chłopczyka :)
bardzo się cieszę.
dziewczyny ja właśnie wlazłam do domu i odrazu z laptopa i na forum :-) to już jest uzależnienie czy coś ;)
dzień niezmiernie stresujący, niestety mam to do siebie że strasznie się wszystkim przejmuję:-( muszę wyluzować ale kurde ciężko z tym

A bedziesz teraz wchodziła do nas częściej? Bo połączyłas ten tamt z płcią i imionami naszych maleństw a tylko ty go mozesz edytować, więc jeżeli bedziesz wchodziła żadko to bedą zaległośći a specjalnie założyłam temat oddzielnie żeby na bierząco było wiadomo ile jest dziewuszek a ile chłopców i myśle ze każda mamusia by chciała świerze informacje, bo niestety ciężko zapamietać tyle nas jest. Nie zrozum mnie źle, ale sadze ze to nie był najlepszy pomysł na łączenie tych tematów.

wiem ze, każdy chce być na bieżąco, ale nie każdy ma mozliwosc siedzenia przed kompem 24h, wiec nie rozumiem Twoich pretensji, to ze połączyłam 2 podobne watki to źle?, zobacz jak jest na innych forach....zauwaz ze to forum prawie wogole nie jest moderowane w przeciwieństwie do innych
Pozdrawiam

kremofka uważam, że Violett grzecznie zapytała czy będziesz częściej a nie wyrażała swoje pretensje...

Zgadzam się, że nie każdy może być 24h - rozumiem, że odnosisz to również do swojej osoby - ale skoro masz mieć tylko Ty możliwość edytowania wątku dotyczącego płci i imion naszych dzieci to może warto wyłączyć go z możliwości edytowania. Sądzę, że byłoby to dobrym rozwiązaniem zarówno dla ciebie (skoro nie możesz być przy kompie 24h) jak i dla forumowiczek, które bardzo chętnie spędzają tutaj więcej czasu i chcą być na bieżąco.

Nie rozumiem co to za stwierdzenie, że "to forum w ogóle nie jest moderowane w przeciwieństwie do innych"? Czy to znaczy, że poprostu dla zasady masz prawo/obowiązek jako moderator raz na jakiś czas wpaść i zrobić zamieszanie (bo to nie pierwszy raz, że jakiś wątek jest przerzucany w inny temat)?

Ot taka moja skromna opinia...

reklama
Tygrysku - MOJE GRATULACJE!!! Kolejny chłopczyk no prosze :D Siusiaczki nabierają tempa hehe :D

anbar - tak z ciekawości zapytam ile cm ma Twój synek i ile waży? Nasze dzieci są w podobnym wieku więc chciałabym porównac :)

Violett - mnie bardzo podoba się nowy temat który załozyłaś. Widać ładnie i przejzyście która z nas ma dziewczynkę lub chłopczyka. Wątek kremofki też jest bardzo przydatny bo widać na kiedy każda z Nas ma termin porodu :) Więc moim zdaniem wszystko gra ;) Jeden temat więcej niczemu nie przeszkadza :)

A Dawidek dzisiaj nieźle dawał czadu na słoneczku jak siedziałam :D W zasadzie tylko nogi miałam w słońcu bo cała nie potrafiłam wysiedzieć ;) Mama jest na L4 więc siedziałyśmy na ogródku razem... Nieźle się usmiałysmy z tego koziołka małego :D Całym brzuszkiem narywało hehe :D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry