reklama

Listopad 2010

reklama
Mój mąż leżał w tym szpitalu na gastroenterologii a pozniej na chirurgii. Faktycznie masa ludzi , winda jedna ( no chyba ze w tej nowej czesci tam są chyba 3) A jesli chodzi o lekarzy to jak wszedzie raz fajni , raz mniej tak samo pielęgniarki. Ale renome mają bo naprawde dobrzy fachowcy tam pracują dlatego my tam jezdzimy tyle km.
Widac ze bardziej stawiaja na jakos usług niz na wygode pacjenta co jest i zaletą i wada jednoczesnie.

Witam popołudniowo :)

Wróciłam zmachana, że hej ale zadowolona:) Wyprawa do Smyka na zakupy udała się i zdobyłam kartę :tak::-) U nas w Smyku (obu) nadal wyprzedaże ale nie jest aż tak przebrane i można coś fajnego kupić:) Oczywiście nie omieszkałam zajrzeć do H&M i sobie coś kupić:) Fotki wkleję w odpowiedni wątek:)

Ja bym nie skreślała tak szybko MSWiA. Mimo wszystko to najbliższy szpital od Madalińskiego i jeśli tu nie ma miejsc, najczęściej wiozą tam. Już chyba bym wolała urodzić w MSWiA niż w Otwocku.

Modlisia nie, dzisiaj bylam sie zapisac na usg i pan doktor pow ze zadzwoni do mnie w poniedzialek powie mi kiedy wizita, bo w poniedzialek dostanie liste juz zapisanych osob i zobaczy kiedy ma najmniej i mnie zapisze zeby poswiecic mi i mojej kruszynce wiecej czasu :) bo obiecal na poprzednim USG :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry