reklama

Listopad 2010

reklama
Modlisia niestety ma rację :-)
fajnie byłoby jakby ta teoria była prawdziwa ... między mną i moim rodzeństwem jest po półtora roku różnicy, mama mówiła, że między jedną a drugą ciążą nie miała okresu, a odstawiała nas całkowicie jak już miała sporawy brzuszek i było jej ciężko (tak koło roku i 2 m-cy) :-)

ale w sumie dużo ludzi tak myśli ... niedawno rozmawiałam z kolegą, szczęśliwym tatusiem od 3 m-cy i zeszło na rodzeństwa urodzone w tym samym roku (mam taką parkę znajomych - dziewczyna z początku stycznia a chłopak z listopada) i kolega na to - no tak, ale ona musiała być karmiona butelką ... ja na to, że wcale niekoniecznie, a on, że jest przecież właśnie w temacie i doskonale wie, że jak się karmi piersią to to niemozliwe ... jak mu z kilkoma koleżankami doradziłyśmy żeby jednak trochę doczytał na ten temat to kolega bardzo zbladł :-)

Hahaha, Kasiu, to moja znajoma ma własnie dzieci z jednego roku ...Powód ten sam, a z trzecim też zaliczyła wpadkę po założeniu spirali ;) :) Teraz jest szczęsliwa, bo dzieciaki ma już duże ale jak mi opowiadała co przeżyła to naprawdę jej współczułam :(.

reklama
Witajcie dziewczynki!!!
My dziś po wizycie znajomych, było super. Małe bawiły się świetnie. a teraz mój rozbójnik nie chce usnąć, coś się artystka za bardzo rozkręciła. My dziś śpimy u moich rodziców bo kochany mężuś maluje pokój dla malutkiej. Ale i tak chce żebym rano przyjechała dobrać kolor hehe.
A my na jutro mamy plany grillowe ciekawe co z tego wyjdzie.
Witaj Anetko, mam nadzieję że będzie Ci tu z nami miło.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry