Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jak dla mnie to badanie z glukoza to nic strasznego, do wypicia i bez cytryny....tylko że ja miałam dawkę 50g.
W sierpniu przed wizytą będę robić z obciążeniem 75g...bo ten wynik z 50g nie wyszedł zły ale też nie najlepszy.
U nas upał ciagle ten sam od kilku dni... Choc tez zapowiadają jakieś deszcze. Zobaczymy
Co do załatwiania dokumentów po slubie też się bałam ze tego strasznie dużo... Ale jak człowiek się zmobilizuje to naprawdę wszystko można sprawnie załatwić I dowód i prawko i w bankch i ubezpieczalni Naprawdę nie jest tak źle. Jedynie z czym ciągle zwlekam to z kartą zdrowia czipową... Życzą sobie zeby jechać kilka razy do innego miasta - jakby to nie szło załatwić u siebie...
Mnie też czeka glukoza ale dopiero chyba po wczasach więc zdążę się psychicznie nastawic
A ja glukoze mam teraz zrobic i ciągle przekladam. W poniedzilek juz bede musiala, wiec pojde.
Od wczoraj siedze w pracy z nogami na kartonie po papierze ksero i wczoraj pierwszy raz nogi mi nie napuchly, wiec polecam trzymac nogi prosto, nie w dol.
Witam dziewczynki Oj baaardzo długo mnie tutaj nie było ale to przez problemy z internetem Nie wiem jak teraz bedzie z moim wchodzeniem ale postaram sie jak najczesciej
U nas dobrze, moj skarbeczek kopie jak szalony dzisiaj mam połówkowe wiec ie dowiem co nosze w sobie Juz nie moge sie doczekac
buziaki :*
Violett - no nareszcie do nas zajzałaś Trzymam kciuki za dzisiejsze badanie! Żeby przeczucia na chłopca się sprawdziły Daj od razu znac jak po wizycie! Ściskam :*
Jejciu teraz tak patrze na mój suwaczek... I to juz 24 tydzień )) Aż nie mogę uwierzyć ze mój syneczek zaczyna słyszeć co się wokół niego dzieje )) Ciekawe ile teraz waży