reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopad 2010

lena1982 współczuje, trzymaj się dzielnie i wytrzymaj jeszcze te 3 tygodnie, kciuki mocno zaciśnięte za Ciebie i za twoje dzieciaczki.

reklama
Amerie, moze Twoj kochany ma syndrom wicia gniazda? :)

lenna1982, jestes bardzo dzielna, widac, tez ze pod dobra opieka, trzymam kciuki, zeby maluszki jak najdluzej siedzialy w brzuszku.

Cześć dziewczynki, hmm całkiem fajny pomysł z tymi chustami, sama bym chętnie poszła na takie warsztaty. Mój mały od wczoraj wieczora jest bardzo aktywny, pewnie dlatego, że zafundowałam sobie ze styczniówką niezłą wyżerkę :happy:
Czy wy wiecie, że październikówki już sobie gratulują???? MAłymi kroczkami zmierza to do nas.. :-)

Witam weekendowo i niedzielnie wszystkie mamcie!

Lenna1982-trzymaj się dzielnie w trójpaczku. Wszystko musi być dobrze. Myślami jesteśmy wszystkie z Wami.

W czwartek w SR dowiedziałam się, że w szpitalu w którym zamierzałam rodzić jest raz że remont, dwa że przepełnienie i że pacjentki są odsyłane do innych placówek do porodu (nie ważne że lekarz prowadzący pracuje w tym szpitalu). Przestraszyło nas to trochę z M. Nie chciałabym znaleźć się w sytuacji, że pojawią się skurcze a tu przyjdzie mi pocałować klamkę szpitala.
Zrobiliśmy z Mężusiem wywiad i w piątek jedziemy do szpitala Czerniakowskiego w Krakowie. Jesteśmy już po wstępnej rozmowie telef. i zaprosili nas na zwiedzanie placówki. Może któraś z Was wie coś bliżej o tym szpitalu. Będę wdzięczna za każde info.

Lenna - kciuki mocno zaciśnęte, żebyś jak najdłużej wytrzymała w trójpaczku i dobrym zdrowiu!

Podgrzybek - dzięki za info, ja do tej pory z tego co czytałam to myślałam, że dziecko, które nie trzyma samodzielnie główki można nosić tylko w pozycji "kołyski" czyli właśnie w chuście typu bebelulu Lulu: www.bebelulu.pl/v3/cont_artykul.php?id=45&lang=pl albo zwykłej wiązanej ale też na kołyskę właśnie ...
aaa i bebelulu to są właśnie najzwyklejsze chusty a nie nosidła i ja raczej je będę kupowała bo mają super opinie ...

Witam weekendowo i niedzielnie wszystkie mamcie!

Lenna1982-trzymaj się dzielnie w trójpaczku. Wszystko musi być dobrze. Myślami jesteśmy wszystkie z Wami.

W czwartek w SR dowiedziałam się, że w szpitalu w którym zamierzałam rodzić jest raz że remont, dwa że przepełnienie i że pacjentki są odsyłane do innych placówek do porodu (nie ważne że lekarz prowadzący pracuje w tym szpitalu). Przestraszyło nas to trochę z M. Nie chciałabym znaleźć się w sytuacji, że pojawią się skurcze a tu przyjdzie mi pocałować klamkę szpitala.
Zrobiliśmy z Mężusiem wywiad i w piątek jedziemy do szpitala Czerniakowskiego w Krakowie. Jesteśmy już po wstępnej rozmowie telef. i zaprosili nas na zwiedzanie placówki. Może któraś z Was wie coś bliżej o tym szpitalu. Będę wdzięczna za każde info.
to jest na ul.siemiradzkiego szpital?ja tam rodziłam 10 lat temu.ponoc nic sie nie zmieniło przez ten czas.ot taki "komunistyczny" szpital jakich wiele.żadna moja znajoma w nim nie chce rodzic.z tego co ja pamiętam,a poród miałam tak ciężki że pamiętam niewiele:)nie spotkało mnie tam nic niemiłego i nic zaskakującego na korzysc.więc moja zdanie jest neutralne.jednak teraz wybrałam inny szpital.wtedy miałam poród wywoływany i bez znieczulenia i ogólnie myslałam ze umre:)

reklama
lenna mam nadzieję, że będzie wszytsko dobrze:) kciuki mocno zaciśnięte i oby jak najdłuzej w trójpaku....
trzymaj się kochana:)

ciekawe jak tam ixi...czy dostała wypis?

Do góry