paulinka109
Fanka BB :)
kasiazar - jedyne co mogę Ci doradzić to "zabieg" który ja miałam robiony... Nie dosc, że jedno ucho trochę mnie bolało (jakby było przewiane) to właśnie ciągle słyszałam taki szum - jakby morze z daleka... Miałam robione tzn świecowanie uszu to już podchodzi chyba pod medycynę niekonwencjonalną... Babka siedzi przy tobie wkłada Ci taką ala świeczkę ze specjalnego materiału-papieru do danego ucha, zapala na górzy to ta "świeczka" powoli się wypala. W trakcie zabiegu czułam cuuuudowne ciepło i też szum ale innego rodzaju przyjemniejszy... Na koniec rozwineła końcówkę tej "świeczki" która cały czas znajdowała się w uchu i pokazała mi całą masę takich małych kamyczków - ropy, woskowiny i czegoś tam jeszcze, które ten wym jakby wycisnął z mojego ucha
troche było mi wstyd ze taki syf tam miałam ale pomogło za pierwszym razem
))
Nie wiem czy u Ciebie w okolicy robi się coś takiego, i nie każdy też może by się na to zdecydował... Jeśli nie to koniecznie do lekarza myślę...
Nie wiem czy u Ciebie w okolicy robi się coś takiego, i nie każdy też może by się na to zdecydował... Jeśli nie to koniecznie do lekarza myślę...