• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

Hmmmmmmmmmm jaki zbieg okolićzności , ja też zmieniałam teraz pościel, w sobotę. I również sie zgadzam , ze spi się cudnie w takiej świerzutkiej:-).

No i też byłam dzisiaj w pracy na pogaduszkach, siedziałam tam 2 godzinki :-).

A wszystkim mamusiom, które dzisiaj wysłały swoje dzieciaczki do szkół i przedszkoli życzę powodzonka i mało stersików :-)

Paulinko a Tobie oczywiście wszystkiego co najlepsze Ci życzę. Oby spełniały się Twoje wszystkie pragnienia i marzenia. A słono niech świecki Ci cały czas :-)

reklama
agrafka_7, mialam kiedys czarnego pudla i tez sie bambo nazywal :)

efinka, ja tez sie martwie na zapas i coraz czesciej mysle o porodzie, takze nie jestes sama.

MałaAnka, witaj :)

ania_ch0, wspolczuje malutkiej, pewnie sie meczy z tymi zabkami i dlatego tak placze, nic nie poradze bo zielona jestem ale trzymam kciuki, zeby bylo lepiej..

Mnie na dole nic nie kluje, za to mam takie miejsce na brzuszku po prawej stronie troszke nad pepkiem, ze jak maluch sie wypnie w tym miejscu (a czesto to robi) to mnie boli.. i to dosyc mocno. Zwykle zaczynam masowac troche sie w tym miejscu i maly sie przesowa i jest lepiej ale martwie sie co to jest.. bo jak sie wypina w innych miejscach to nie czuje zadnego bolu.. macie takie cos?

No i zabki madrosci znowu o sobie przypominaja.. pierwsza rzecza po powrocie do Polski bedzie zajecie sie nimi (tylko to dopiero w lutym) mam nadzieje, ze nie zrobi sie zapalenie w ciazy.. narazie plukam szalwia i zjadlam paracetamol z nadzieja, ze przejdzie (ostatnio przeszlo po dwoch dniach).

Dzis w pracy bylam w kadrach cos sie zapytac.. i babeczka miala takie mieciutkie (pluszowe) pileczki adidasa male z czyms w srodku, ze brzecza jak grzechotka.. i mi jedna dala dla naszego szkraba :) takze ma juz dresik.. adidaski i pileczke, moze bedzie sportowiec? :)

Ela wspolczuje z tymi zebami, ja na szczescie mam juz wszytskie wyleczone i nic mnie nie boli i mam swiety spokoj:)

ojoj a ja jakas spiaca juz jestem, ale musze poczekac na P az wroci z pracy bo i tak nie usne jak go w domu nie bedzie.
Mialam isc na zakupki, ale dzwonila moja mama ze sa w hipermarkecie jakis i niech jej napisze eska co mi potrzeba tomi kupia i przywioza:) Kochana z niej kobitka,oszczedzami wychodzenia z domu w taka pogode:)

Witam kobietki :) ja mam 1 rocznicę ślubu 5 września i na szczęście mój mężuś pamięta. Mam nadzieję, że za kilka lat też będzie pamiętał :-) Z tej okazji zaprosiliśmy naszych rodziców i dziadków więc muszę wymyślić jakiś poczęstunek :happy2:
Jutro mam wizytę u gina i jak zwykle się stresuję czy wszystko będzie w porządku. Pocieszające jest to, że wyniki krwi i moczu mam dobre i cukrzycy ciążowej też nie mam :-)
Pogoda dalej beznadziejna, zimno i deszczowo ale w tym roku aż tak bardzo mi to nie przeszkadza bo taka pogoda świadczy o zbliżającym się listopadzie. Już się nie mogę doczekać kiedy mały Krzyś będzie z nami :happy2:

LFF- ubaw ostry, ale jak zaczeka szczekać przes sen jeszcze podczas biegania, to dopiero kabaret
Amerie- spaniel, aletroszkę skundlony
MałaAnka- witamy :)) ja też właśnie chodze na szkołe rodzenia
mychakp-skąd ja to znam... :-) małe łobuzy
Trusia77- dziś na szkole rodzenia połozna zapytała, no cóż zrobić jesli teściowawszystko komentuje np. w pielegnacji malenstwa, wtraca sie, mąż jednej ciężarnej krzyknął -"gazem ją!" hehe jest w tym coś ;-)
Elzu-ale fajnie, jeszcze nie spotkałam pieska o takim amy imieniu, ale z nas rasistki ;-)
baska- miałam właśnie o to samo pytać
A moje strachy związane z mlecznymi upławami wyjaśniły się. Bolał mnie brzuchol i wyniki wyjaśniły wszytsko-zapalenie pęcherza gdyż wysokie leukocyty i bardzo liczne moczany-to chyba ma związek z tym, chodz czytałam ze z kamicą nerkowa.. hmm w piątek mam wizytę to sie dowiem. Dzis na szkole rodzenia kapalismy lalki
Powiedzcie co wybieracie- zestaw kosmetyków czy Oliatum Soft-droższe ale zastepuje ten zestaw i łagodzi obrzeki

Witam :)
Ja też się zastanawiam co z Modlisią, ale pamiętam że coś mówiła o remoncie mieszkania i że to dużo czasu pochłonie i może jej długo nie być. Więc też mam nadzieję że to jedyny powód.

Agrafka ja używałam zamiennika Oillan i polecam, też jest oparty na parafinie a trochę tańszy i u Małgosi się sprawdził. Ogólnie używałam kosmetyków Nivea baby , ale oillan się przydał, bo u małej pojawiła się przesuszona skóra. Z firmy oillan używaliśmy płynu do kąpieli z parafiną.

Okazało się że nasze Słoneczko Małgosia jest szczęśliwa w przedszkolu, nie płakała i bardzo jej się podobało i jutro znów idziemy jupi :)

Pozdrawiamy papa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry