reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

reklama
Witam wrześniowo :)
Paulinka wszystkiego najlepszego!
A ja dziś siedzę jak na szpilkach Małgosia poszła do przedszkola i na niczym nie mogę się skupić :szok:
Może wieczorem się jeszcze odezwe
Pozdrawiam papa

Witam wszystkiech...znowu okropna noc, wszystko mnie bolało i nie moglam spac...o 5 rano Kuba nabrał ochoty na zabawe i tak do 6.20 dopoki nie zadzwonił budzik mojego M....na szczescie po śniadanku udało się nadrobic troszke snu:)
Mamy dzisiaj pierwsze zajęcia w szkole rodzenia i już nie moge się doczekac:-)

Witaj MałaAnka:)

Ostatnia edycja:
Witjacie Dziewczynki.
U nas kolejny dzien pod znakiem zimna, deszczu i wiatru, czyli kolejny dzien spedzony w domu:-( Ahhh juz tesknie za latem, a jeszcze jesien kalendarzowa sie nie zaczela:sorry2:

Paulinko wszystkiego NAJ;-)

Aduska ja tez czasem czuje takie klucie, ciagniecie w pochwie, nie wiem jak to opisac, zwlaszcza jak przemecze sie fizycznie, ale zazwyczaj przechodzi jak sie poloze lub nawet usiade. Nie wiem czym jest to spowodowane:sorry2: I tez mam schize, ze skroci mi sie szyjka i zrobi rozwarcie, tym bardziej ze w poprzedniej ciazy mialam ten problem, ale wtedy tez mialam silne twardnienia brzucha, a jak na razie teraz jeszcze skurczy nie mam. Szczerze mowiac nie wiem czy jest to normalne czy tak byc nie powinno i swiadczy o czyms niedobrym:zawstydzona/y:

MalaAnka witaj i napisz cos wiecej o sobie;-)

LLF ja tez chetnie bym skorzystala z Twojego przepisu :> robilam raz ciasto marchewkowe z torebki dr.oetkera (tak sie pisze?) i musze przyznac ze bylo pyszne ;)

Paulinka czego by Ci tu zyczyc? Ty juz wszystko masz - idealnego męża, super mieszkanko, zdrowego rozbrykanego synka w brzuszku..
więc bede zyczyc wytrwalosci w szczesliwosci i zeby nastepnym gosciem w Twoim brzuszku byla dziewuszka-tak samo zadziorna jak Dawidek :* no i oczywiscie, jak najmniej nieprzyjemnych kontaktow.. szczegolnie z tesciowa ;)

Ayla mam nadzieje ze nie zapomni Twoj wybranek o rocznicy :) wszystkiego co najlepsze :*

MałaAnka witaj wsrod nas ;)

Ja w sumie ostatnich 3 nocy nie przespalam dobrze.. mamy pokoj przez sciane z moimi rodzicami i Agatka daje im ostatnio czadu..
nie wiem czy jest to spowodowane ząbkowaniem, ale budzi sie w nocy z ogromnym wrzaskiem co 40 minut-godzine, zadne leki nie działają. W niedziele byli z nią na pogotowiu bo miala 39 temp., ale lekarz powiedzial ze dziąselka nabrzmiale i to przez to. Szkoda mi jej bardzo, moja mama wstaje do pracy o 6, tata o 7 a ona nie chce usnac do 12 a potem cyrki takie. Slyszalam ze juz nawet krzyczą na nią w nocy, moim zdaniem to zadne rozwiazanie, to tylko pogarsza.. powiedzialam to rano mamie, a ona odpowiedziala tylko ze to juz z bezsilnosci bylo, bo miala dosc byla wykonczona i nie wiedziala juz co ma robic.. w dzien Agata sie ladnie bawi, zadowolona jest, a w nocy nie mam pojecia czemu tak sie dzieje.. zawsze spala ladnie.

Pogoda u mnie tez straszna, leje od niedzieli. Lece sie ogarnąć, mam dzis ochotę wyprostowac wlosy, mimo tego ze nigdy mi sie nie chce tego robic jesli nie wychodze ;) a potem zmienię pościel :) uwielbiam zmieniac posciel co tydzien najchetniej bym to robila :D a juz jak mam jakąs nowa zapakowana to nie moge sie powstrzymac ;)

Miłego dnia!

reklama
Hej Brzucholki!
O widzę nową osobę, jak fajnie :))) Witamy w dwupakach

Paulinka wszystkiego Naj Naj!!

Aniu hihi ja też tak mam z poscielą, w pn właśnie zmieniłam, oj jak super się spało

Dziewczyny takie kłucie bez twardnienie i skurczy to wg mojej gin normalka.

A u nie noc bardzo kiepska. Tak mnie wk... teściowa, niby plotkuję na jej temat, glupia baba. Szkoda gadać. Ale mimo, że starałam się brzucho mnie trochę bolało i nie moglam spać. Kręciłam się w nocy, dopiero nad ranem zapadlam w błogi sen.

Pogoda u mnie ok, mimo wiatru można jeszcze wyjść na krotki rękaw. Odwiedziłam pracę, posiedziałam za moim biureczkiem :))))

Do góry