• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

paulinka109, jak Twoj maluszek tak daje czadu, to mozesz fajny filmik ze skaczacym brzuszkiem nagrac na pamiatke :) ja widze jak podskakuje.. wolam D zeby zobaczyl albo pomacal i wtedy cisza.. :/

moje też jest takie złośliwe ;-) Najpierw kręci się, że mało skóry nie wyrwie a jak już dopadnę kamerkę albo chociaż telefon i chce jakiś dokument nagrać to nastaje cisza, albo prawie cisza, że i tak niewiele widać :)

Jutro 1 września - super, witaj szkoło i przedszkolu, żegnajcie problemy z opiekunką :) Dzieci jakoś mniej się cieszą niż ja, nie wiem czemu ;-)

Na jutro musiałam wziąć sobie urlopik, pójde do szkoły z Sebastianem, poznam nową panią.

Tofiś wszystkiego dobrego

Pozdrawiam

reklama
ja dzielę zdanie z lasotką mój o wszytskim pamięta ale... przypomnienie piszczy mu co 5 min..to zawiesc coś mamie, to isć po wynik, to zadzwonić do kogoś tam. Ja jestem zapominalska numer 1 i czasem gdyby nie on to powstał by niezły bałagan, kiedyś umówiłam sie z 3 koleżankami na raz :-P dzięki mojemu sekretarzowi uniknęłam niemiłej sytuacji.

Agrafka,przesmieszny ten Twój pies:)i co powiedział,ze gdzie biegnie?:)moje na jawie tak nawet nie biegaja bo sa za leniwe:)
no i od razu widac kto nie spi po nocach:)na pewno nie Twój pies:)

p.s.no i a propos rocznic.dzis jest nasza,zobaczymy czy pamięta:)
a ja perfidnie zamiast przypomniec to bede czekac:)

Ostatnia edycja:
Witam sie z rana :)
Ja znowu miałam nocke przespana:) Chociaz własciwie to sama nie wiem:P Ogolnie spało sie dobrze ale jakos kolo 5 zlapal mnie skurcz w lydce (pierwszy raz w ciazy) uff ale bolalo ale rozmasowalam i poszlam dalej spac niestety tylko na pol godiznnki. Alke chyba sie wyspalam pomimo skurczu:)
Kotek sie znalazl cale szczescie:)

Ostatnia edycja:
reklama
Ale dzisiaj paskudna pogoda. Już wolę zimno ale żeby nie padało. Kamilek dziś 2 rok poszedł do przedszkola zadowolony :) Bardzo sie cieszę, że on od małego nigdy nie płakał, że mama idzie do pracy a on musi z kimś zostac tak samo było jak poszedł do żłobka zawsze wszędzie mu pasowało i był zadowolony :) Życzę wam miłego dnia a tobie ayla1 żeby mąż zrobił ci niespodziankę z okazji rocznicy :) mÓJ jest na szczęście taki, że zawsze pamięta ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry