• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

Ale nagle takie bum! i teraz główka boli i widzę już tą czarną chmurę wspomnień...
Idę zakopać się w kołderce....
źle, źle, nie takie plany na ten czas.
Miłego dziewczyny.

reklama
ANARIEN nie smuć się kochana, tobie i maleństwo niepotrzebny dodatkowy stres i smutki. Już niedługo nie będziesz sama :))))))

TOFIŚ kurde gdzieś ty go wykopala? Ja lubię takie pierdołki jak karteczki, spacer i wogóle drobnostki, wszystko mnie cieszy. A mój na odwrót dla niego to bez sensu. A pamięć do dat i wogóle do tego co było wczoraj to masakra. Ale cóż pracuję nad nim heh

Zjadłam kg winogron, pół arbuza, batona i popiłam zielonym kubusiem... ufff w końcu się najadłam :)

A u nas nie pada (jeszcze), nawet słońce świeciło i w miarę ciepło. Zaliczyłam spacer po ogrodzie i teraz szukam czegoś w tv, no ale nic niema

Chyba rośnie mi brzuch swędzi i pęcznieje. Na dodatek włosy mi tak urosły na brzuchu, zrobiłam się włochata, ścieżka czarna, a i wąsik mam tak bardzo widoczny. Czy to wróci do normy po porodzie????

Też słyszałam, że wróci. U mnie póki co nie jest źle, tylko zgaga mnie męczy przeokropna:-(, a w życiu zgagi nie miałam:no:. Czuję się jakbym wypiła setkę wódki od razu bez przepicia, blee;-)

Anarien głowka do góry, juz niedlugo bedzie tulila swoja Zuzanke, ktora wszytskie smutki Ci wynagrodzi.

Owłosienie znika po porodzie podobno, mam taka nadzieje bo ja tez mam meszek na brzuszku.
A mi straaasznie zimno, chyba musze wypić herbatke z malinami:)

reklama
Witam wszystkich :)

Dziewczyny ale narzekacie na pogode, jak za cieplo, to zle jak pada tez zle.. nigdy nie bedzie idealnie.. u mnie pada prawie caly rok.. i jakos daje rade :) a lata w tym roku w ogole nie mialam.. nie dajcie sie pogodzie i jak pada i jest zimno, to przypomijcie sobie jak ciezko bylo jak byl upal (puchnace nogi np).

Tygrysek-M, zazdroszcze urlopu, sama bym sie poobijala :) wprawdzie mielismy teraz dluzszy weekend w poniedzialek ale zabraklo pogody to nie robilismy nic szczegolnego. Super ze wyniki dobre :) i trzymam kciuki zeby pozostale tez wyszly idealnie :)

lasotka, fajnie masz z ta szkola.. ja juz bym chciala swoja zaczac ale jeszcze poltora tyg musze czekac eh :) a ile bedziecie mieli w sumie zajec?

Violett, zazdroszcze z przespana nocka, ja to jak na siku wstalam to pozniej sie krecilam i sobie miejsca nie moglam znalezc.. a jak juz w koncu dobrze mi sie spalo.. to budzik zadzwonil grr. A co do kotka trzymam kciuki zeby sie znalazl &&&

Tofiś, wszystkiego dobrego :) latwego porodu, grzecznego Leosia :), duzo usmiechow i spelnienia marzen!

ania_ch0, ja juz prezent na rocznice dostalam (rocznica 23 wrzesnia) bo D kupil i juz nie mogl wytrzymac, zeby mi nie powiedziec :), ale to nie jest nawyk, tylko tak wyjatkowo wiec sie nie denerwowalam :) Co do strychu, to sprobuj z kwestia, ze ciezarnej sie nie odmawia :) i ze musza zrobic po Twojemu - albo jakis kompromis chociaz.

paulinka109, jak Twoj maluszek tak daje czadu, to mozesz fajny filmik ze skaczacym brzuszkiem nagrac na pamiatke :) ja widze jak podskakuje.. wolam D zeby zobaczyl albo pomacal i wtedy cisza.. :/

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry