Witam wszystkich
Dziewczyny ale narzekacie na pogode, jak za cieplo, to zle jak pada tez zle.. nigdy nie bedzie idealnie.. u mnie pada prawie caly rok.. i jakos daje rade

a lata w tym roku w ogole nie mialam.. nie dajcie sie pogodzie i jak pada i jest zimno, to przypomijcie sobie jak ciezko bylo jak byl upal (puchnace nogi np).
Tygrysek-M, zazdroszcze urlopu, sama bym sie poobijala

wprawdzie mielismy teraz dluzszy weekend w poniedzialek ale zabraklo pogody to nie robilismy nic szczegolnego. Super ze wyniki dobre

i trzymam kciuki zeby pozostale tez wyszly idealnie
lasotka, fajnie masz z ta szkola.. ja juz bym chciala swoja zaczac ale jeszcze poltora tyg musze czekac eh

a ile bedziecie mieli w sumie zajec?
Violett, zazdroszcze z przespana nocka, ja to jak na siku wstalam to pozniej sie krecilam i sobie miejsca nie moglam znalezc.. a jak juz w koncu dobrze mi sie spalo.. to budzik zadzwonil grr. A co do kotka trzymam kciuki zeby sie znalazl &&&
Tofiś, wszystkiego dobrego

latwego porodu, grzecznego Leosia

, duzo usmiechow i spelnienia marzen!
ania_ch0, ja juz prezent na rocznice dostalam (rocznica 23 wrzesnia) bo D kupil i juz nie mogl wytrzymac, zeby mi nie powiedziec

, ale to nie jest nawyk, tylko tak wyjatkowo wiec sie nie denerwowalam

Co do strychu, to sprobuj z kwestia, ze ciezarnej sie nie odmawia

i ze musza zrobic po Twojemu - albo jakis kompromis chociaz.
paulinka109, jak Twoj maluszek tak daje czadu, to mozesz fajny filmik ze skaczacym brzuszkiem nagrac na pamiatke

ja widze jak podskakuje.. wolam D zeby zobaczyl albo pomacal i wtedy cisza.. :/