• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2010

W temacie rocznic mogę powiedzieć tylko tyle, że mój też o nich na ogół nie pamieta, a jeśli już to nie przywiązuje do nich specjalnej wagi, ale mnie to w ogóle nie przeszkadza. Ja o rocznicach pamiętam, ale jest mi absolutnie obojętne czy je obchodzimy w jakiś szczególny sposób czy nie. Jak mam ochotę na coś specjalnego z tej okazji, mówię mojemu o tym wprost i coś wspólnie wymyślamy.

reklama
Dziewczyny a ja właśnie osłupiałam - mam dzisiaj urodziny, obudziłam się rano a tu ani karteczki od męża ani laurki - myślę sobie zapomniał ale - zadzwonił ok 10, złożył zdawkowe życzenia - pomyślałam sobie zajęty pewnie jest. Jakież było moje zdziwienie po 11 jak kurier doręczył mi wielki bukiet kwiatów ! Do tego karteczka z życzeniami od chłopaków (Męża, Królika i Leosia - tego z brzuszka) Kochany !! Humor mi dopisuje !!
Wszystkiego najlepszego.

Oj a ja zapeszylam swoj humorek:( Mialam taki dobry przed powrotem do domu:( Od wczoraj jest u mnie moj brat z narzeczona. Ja po pracy wchodze na swoje pietro i patrze drzwi uchylone, wchodze do domu a oni sobie TV ogladaja,patrze po calym domu i nie ma mojego kotka. Szukalam go na klatce, w piwnicy. I obok na klatce w piwnicy i go nie ma nigdzie. Ehh mam mega dola.

amerie - moja bardzo dobra koleżanka ma dokładnie taki sam problem jak Ty Kochana... I ona wpadła naprawdę na genialny pomysł :) Każdą ważną imprezę, datę zaznaczyła mu w kalendarzu ale w telefonie :) Wiadomo mało który facet rozstaje się z nim na dłuzej niż pora snu. I to naprawdę poskutkowało! :) W danym dniu np. jej urodzin rano dzwoniło mu przypomnienie zanim wychodził do pracy. Po pracy witał ją z bukietem kwiatów albo jakimś prezentem :) Koleżanka jest zachwycona, jej mąż zadowolony, że żona szczęśliwa jemu takie rozwiązanie bardzo odpowiada :) Moze też sproboj :)

U mnie P tez zapomina o rocznicach, urodzinach i o wszystkim co jest wziazane z datami. No coz taka jego wada.
Ale ja mam wszytsko zapisane w kalendarzu takim sciennym na ktory patrzy codziennie wiec nie sposob by zapomnial bo jets jak wol napisane:) Jedyna date ktora pamieta chyba to 17 listopad:)

Mój też przeważnie nie pamieta o urodzinach, rocznicach...dlatego jakieś 3 dni wczesniej delikatnie mu o tym przypominam...o innych datach np. ur.kogos z rodziny zawsze pamietam ja...

Mimo deszczu byliśmy właśnie z maleństwem na spacerku i małych zakupkach...

Zaczynamy rozmawiac z moim M. może bedzie dobrze:)

Tak bardzo boli mnie głowa...ide wypic kawkę...

Ojej dziewczynki głowa do góry mimo takiej pogody. Mi też smutno, ale pogoda nie ma z tym nic wspólnego. Wieeelkie kakao się należy dla każdej z Was (przecież wapń nam potrzebny).
Ja dziś też miałam ciężki dzień. A jutro jeszcze gorszy :( Ale za to jutro po 19.00 podejrzę mojego Zuziaczka kochanego.
Trzymajcie się cieplutko :*

Dziewczyny a ja właśnie osłupiałam - mam dzisiaj urodziny, obudziłam się rano a tu ani karteczki od męża ani laurki - myślę sobie zapomniał ale - zadzwonił ok 10, złożył zdawkowe życzenia - pomyślałam sobie zajęty pewnie jest. Jakież było moje zdziwienie po 11 jak kurier doręczył mi wielki bukiet kwiatów ! Do tego karteczka z życzeniami od chłopaków (Męża, Królika i Leosia - tego z brzuszka) Kochany !! Humor mi dopisuje !!

Tofiś, czy ja mogę mojego męża przysłać do Twojego na korepetycje??? ;-)

Ja niestety współdziele los dziewczyn, które uwielbiają świętowanie a o których się zapomina....szkoda, bo zawsze lubiłam urodziny...a od kiedy wyszłam za mąż to już nie lubię...i rocznic już nie lubię....i najgorsze jest to, że się chyba już przyzwyczajać do tego zaczynam. Szkoda, bo ja byle pierdołę najchętniej bym świętowała!

Ostatnia edycja:
no to moj M jest jakiś wyjątkowy, zresztą ja też...
otóż to on zawsze o wszystkich naszych rocznicach pamięta (a ja niekoniecznie) i wymyśla sposoby na obchody.
Ja nie przywiązuję uwagi do tego wszystkiego, tj każdy dzień jest dla mnie tak samo ważny...

Dziewczyny mam takie pytanko...zaczełam dzisiaj czytac o potrzebnych kosmetykach dla maluszków i troszke pooglądałam w sklepie...
zastanawiam się jakie kosmetyki są najlepsze...zawsze wydawalo mi się że Nivea ale jak zaczelam sama stosowac oliwke dla niemowląt to zsypało mi cały brzuch...mam kilka kosmetyków firny baby dream- rosman i jestem bardzo zadowolona...są też wszystkie kosmetyki dla maluszków...co o tym sądzicie? czy któraś z Was używała?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry