Madziaczek wszystkiego naj dla Filipka :-)
jak to jest, moja córka od września do przedszkola, a ja mam mniej czasu niż przedtem
Lasotka współczuję temperatury, faktycznie musieliście mieć ciężko. Moja córka najwięcej miała 40 i to w wieku 3 lat i faktycznie najbardziej pomagały chłodne kąpiele i zimne kompresy na czoło. ale z takim szkrabem...
MonikaO wszędzie się wydaje pieniążki niestety, ale na pocieszenie możecie sobie pomyśleć jak to będzie przyjemnie siedzieć we własnym ogrodzie, może na hamaku...a tu zima za pasem brrr
a nam chyba idą trójki górne... jeszcze nie ma dolnych dwójek, żadnych czwórek... Generalnie nie jest źle, tylko te kupy................... robi po 5, 6 na dzień, a wystarczy że jest 5 min z kupą to już ma tyłek odparzony. raz zrobił kupę i chyba spał z nią do pół godz, pupa cała czerwona, aż płakał jak siadał. nie idzie doprowadzić jej do normalnego stanu, bo ciągle nowe porcje. najlepiej jest po nocy, ale non stop go sprawdzamy i kremujemy. Sudocrem najlepszy.
padam na twarz, cały weekend i dzisiaj pichciłam w kuchni, placki z dyni, ciasto z dynią, obiad, znowu placki, znowu ciasto, kotlety z dyni...o śniadaniach i kolacjach nie wspomnę... tyle roboty z jedną dynią, ale kurcze polecam, Sawinkowi bardzo smakował taki gęsty wywar z dyni. Swoją drogą super warzywo, nadaje się do wszystkiego