Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. Trmin z usg 21 grudnia 

To chyba jakiś żart. On mi każe chodzić w ciąży do Bożego Narodzenia 

. Szczerze mówiąc to wściekłam się na niego. W karte ciąży wpisał mi w końcu termin na 10 grudnia (wybłagałam go). Wiadomo, że ten termin z tego usg to jest niewiarygodny, bo dzieci rosną różnie. Moja mała jest drobniutka ( ale na pytanie ile obecnie waży gin stwierdził, że napewno ponad 2 kg może ze 2800;2900 bo tyle waży dziecko w 36tc - co to za odpowiedz ?
). Przy czym stwierdził ,że równie dobrze mogę urodzić już albo nawet za 6 tygodzni. Co za pajac z tego mojego lekarza. Liczyłam też, że mnie zbada i powie jak szyjka, no ale złudna nadzieja. Przeryczałam całą drogę do domu awanturując się do M, że nie będę chodzić w ciąży do świąt. Jak zwykle mężowi się oberwało nie wiadomo dlaczego. A i moja waga jest taka sama jak 5 tygodni temu. Nic nie przytyłam.
. Nie stał na stacji (warszawa zachodnia) nawet 2 minut. Następny przystanek za 1,5 godziny pod Łodzią. Więc mieliśmy wczoraj nieplanowaną wycieczke krajoznawczą. Poprostu czasem ręce mi opadają na te moje przygody.