mała_czarna
Fanka BB :)
Nie, nie miała, a co to jest ?
?
My miałyśmy rehabilitację 2 razy w tygodniu metodą Vojty, a teraz jak są takie postępy, to mamy zmniejszone do 1 razu w tygodniu i zamiast Vojty mamy metodę NDT-Bobath... I do tego 1 raz w tygodniu kinezjologia (to zajęcia grupowe) i 1 raz salka doświadczania świata:-)
No dokładnie, tylko ja wypis Małej dostałam razem z książeczką, jak wychodziłyśmy z innego szpitala z kardiologii... Więc już nic nie mogłam zrobić, bo zatarli za sobą ślady Najważniejsze, że nic Małej nie jest, bo zdrowia Pyśki nic by mi nie zastąpiło...
 Najważniejsze, że nic Małej nie jest, bo zdrowia Pyśki nic by mi nie zastąpiło...

?
?My miałyśmy rehabilitację 2 razy w tygodniu metodą Vojty, a teraz jak są takie postępy, to mamy zmniejszone do 1 razu w tygodniu i zamiast Vojty mamy metodę NDT-Bobath... I do tego 1 raz w tygodniu kinezjologia (to zajęcia grupowe) i 1 raz salka doświadczania świata:-)
No dokładnie, tylko ja wypis Małej dostałam razem z książeczką, jak wychodziłyśmy z innego szpitala z kardiologii... Więc już nic nie mogłam zrobić, bo zatarli za sobą ślady
 Najważniejsze, że nic Małej nie jest, bo zdrowia Pyśki nic by mi nie zastąpiło...

I choć sama smoczka nie chce używać, bo woli niestety ssać kciuka:-(, to lalkom albo mi chętnie wkłada go do buzi
 I choć sama smoczka nie chce używać, bo woli niestety ssać kciuka:-(, to lalkom albo mi chętnie wkłada go do buzi