Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

bylam w szoku jak popatrzalam na godzine w telefonie
oczywiscie pogoda jest kijowa juz od wczoraj jest chlodno i pada deszczyk no ale to jest normalne po takiej sielance musialo przyjsc ochlodzenie tutaj z deszczem tylko ciekawi mnie jak dlugo sie tak utrzyma.Ja jeszcze dzisiaj na miasto chce isc do banku potem na jakies male zakupy dla Samiego no i jutro popoludniu wyruszamy do znajomych na kilka dni do Birmingham bedziemy miec dlugo weekend bo krolowa ma urodziny wiec moj ma wolne od pracy tak wiec korzystamy i wyrywamy sie z domu na 2-3 dni :-) pewnie przez ten czas nie bede zagladac na forum dziewczyny wiec odezwe sie dopiero jak bedziemy w domciu :-)
super ze Fifi dobrze zniosl szczepienie bo u nas to ostatnie szczepienie bylo najgorsze wlasnie maly sie strasznie darl :-(
brawa dla Arturka za samodzielne siedzenie oj Ja juz sie normalnie nie moge doczekac kiedy ta nasza glizda bedzie juz sama siedziec no i pewnie u was to juz lada moment i Arturek bedzie sam zasuwal po pokojach :-)