• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2011

Dziś dostałam łyczek dobrych informacji... mój kiero wrócił dziś z urlopu i dzwoniła do Wa-wy do naszych kadr okazuje się że bez problemu mogę otrzymać promesę zatrudnienia tylko mój RTM musi o to wystąpić ;) Teraz muszę czekać aż on wróci z urlopu ;) i złożyć podanie o paszport bo do kredytu potrzeba dwóch dokumentów ze zdjęciem a ja tylko D.O. dysponuję ;D mam nadzieje że się uda stąd wyrwać na swoje i wreszcie zacząć żyć spokojnie bez nerwówki i wiecznej kłótni i słuchania wyzwisk
Prośba...
Potrzymajcie jeszcze trochę kciukasów w mojej intencji co?????
Dziękuję

Dla Wszystkich Pań Ań i Hań 100000000 lat!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Bryszka to ja już zaczynam trzymać kciukasy za Ciebie;***

Dziewczyny mam pytanie chciałabym kupić sobie taką koszulkę z napisem "wychodzę latem..." tylko się teraz zastanawiam czy wziąć z napisem wychodzę zimą czy jesienią? Bo w sumie mam termin na koniec listopada to się teraz nad tym zastanawiam...

Bryszka ja już kciuka zacisnęłam az się sama uśmialam z siebie hehe.. życzę Wam kochana aby to marzenie posiadania własnego M się spełniło!!!!!! Wiem o czym mówisz pisząc o tych wyzwiskach itd., ale w koncu zaświeci Wam słoneczko ( jedno już masz w brzuszku) i będziecie mieć ten swój kawałek nieba:-D

kasiente dzięki za odpowiedz..a przed obciążeniem miałam 65.3 pomyliło mi się :-D
a to i tak dosc niska....co gin na to?

Ssabrinaa, Ponko jeszcze nie tak dawno martwiłam się, że nie czuję kopniaczków, a teraz mała szaleje też cały czas i z każdym dniem czuć, że te ruchy są coraz silniejsze, gin mi nie mówił ile cm ma maleństwo tylko wagę podał, a jak u Was?
no u mnie pomierzyl glowke, obwod brzucha i nozke i mu srednia wyszla ze onad te 700g, i liczy bo sprawdza czy dziecie dobrze przyrasta. A to i tak srednia orientayjna. Skoro ty taka szczupla jestes to powinien ci gin pod koniec ciazy juz w III trymestrze kontrolowac wage dziecka, zebys uniknela nieporozumien.

Witam pięknie :)

kasiente - jeśli masz możliwość finansową, polecam accu chek - to chyba najczulsze glukometry i weź od lekarza receptę na paski. Bez recepty są drogie, a szybko schodzą, z receptą kosztują chyba 1zł, w każdym razie niewiele. I naprawdę bądź spokojna, wiele dzieci widziałam, których mamy przechodziły cukrzycę ciążową i były zdrowe jak rybki :)
tak ja sie nie martwie, tylko uznalam ze im szybciej zadzialam tym lepiej da mnie i dziecka:) a co do glukometru i paskow to wiem ze sa na recepte i mozna nawet za free dostac:) zobaczymy jak z glukometrem o od ciotki cukrzyczki moge dostac a czasem nawet rozdaja za free wiec nie ma problemu;)

Ssabrinaa i mama nadzieje ze przyszla synowa bedzie mogla być mi wdzięczna za takie wychowanie synów :tak: Ja przyznam ze mam zal do teściowej ze tak rozpiesciła syna :-(
ooo ja tez synusia zamierzam przygotowac na dobrego chlopaka:)

Dziś dostałam łyczek dobrych informacji... mój kiero wrócił dziś z urlopu i dzwoniła do Wa-wy do naszych kadr okazuje się że bez problemu mogę otrzymać promesę zatrudnienia tylko mój RTM musi o to wystąpić ;) Teraz muszę czekać aż on wróci z urlopu ;) i złożyć podanie o paszport bo do kredytu potrzeba dwóch dokumentów ze zdjęciem a ja tylko D.O. dysponuję ;D mam nadzieje że się uda stąd wyrwać na swoje i wreszcie zacząć żyć spokojnie bez nerwówki i wiecznej kłótni i słuchania wyzwisk
Prośba...
Potrzymajcie jeszcze trochę kciukasów w mojej intencji co?????
Dziękuję

Dla Wszystkich Pań Ań i Hań 100000000 lat!!!!!!!!!!!!
Bryszka kochana, trzymam z całej siły&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, Ty za nas też!!

Golcia Deal:tak:

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Wrocilam od diabetologa....i mam mieszane uczucia. Powiedzial ze skoro mam cukier na czco idealny to nie ma mowy o cukrzycy...a po obciazeniu wychodzi ze mam nietolerancje glukozy i moze to byc zwiazane z tarczyca...i mi zlecil badania tsh, ft3,ft4 i cukier na czczo za dwa tygodnie......no i nie wiem co myslec, z jednej strony jasne fajnie zalecil mi diete zbilansowana 5-6 posilkow malych dziennie, i spoko, uspokoilam sie.

Ale z drugiej strony jednak chyba pojade jutro do przychodni diabetologicznej, przyszpitalnej i sie dowiem co i jak...i moze powiedza jak mam weglowodany dobierac i wowczas moge dzialac z pania dietetyk. Dziwne.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry