Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Bryszka to ja już zaczynam trzymać kciukasy za Ciebie;***
Dziewczyny mam pytanie chciałabym kupić sobie taką koszulkę z napisem "wychodzę latem..." tylko się teraz zastanawiam czy wziąć z napisem wychodzę zimą czy jesienią? Bo w sumie mam termin na koniec listopada to się teraz nad tym zastanawiam...
Wrocilam od diabetologa....i mam mieszane uczucia. Powiedzial ze skoro mam cukier na czco idealny to nie ma mowy o cukrzycy...a po obciazeniu wychodzi ze mam nietolerancje glukozy i moze to byc zwiazane z tarczyca...i mi zlecil badania tsh, ft3,ft4 i cukier na czczo za dwa tygodnie......no i nie wiem co myslec, z jednej strony jasne fajnie zalecil mi diete zbilansowana 5-6 posilkow malych dziennie, i spoko, uspokoilam sie.
Ale z drugiej strony jednak chyba pojade jutro do przychodni diabetologicznej, przyszpitalnej i sie dowiem co i jak...i moze powiedza jak mam weglowodany dobierac i wowczas moge dzialac z pania dietetyk. Dziwne.
kochane dziewczyny, dziś nad ranem wyjeżdżam z moimi rodzicami, wróce jakoś za tydzień albo za 10 dni, dziękuję za wszystkie kciukasy, życzę Wam kochane duuuuuuuuuuuuużo zdrówka, spokoju i przesyłam buziaki dla Was i głaskanka dla wszystkich brzusiolków. Padam jestem zmęczona, trzymajcie się cieplutko, aaaa i kciuki trzymać żeby mój nie rozniósł chałupy w sobotę bo ma być męski comber przy X-Boxie i procentach. Będę bardzo tęsknić kochane i będę o Was cieplutko myśleć, papapapapapappapa :*
Witam od rana mnie nie było na BB zaraz poczytam z przyjemnością o czym żeście pisały,jestem po wizycie u fryzjera nie zbytnio zadowolona jestem z nowej fryzury chciałam jasne pasemka a wyszło wszystko takie zlane zawsze robiłam balejaż jasne z ciemnymi a teraz mnie coś naszło i zrobiłam tylko jasne na razie dziwnie się czuję![]()

Bo jesli nie zalecaja ci zadnych leków, to tylko dieta mozesz sie ratowac. No a tak sobie mysle ze od nietolerancji gluzkozy do cukrzycy to juz i tak niedaleko
Nie znam sie bardzo na tamacie, ale moja babcia ma cukrzyce, a mama i druga babacia problemy z tarczyca i zawsze im jakos lekarze mowili, ze tarczyca czesto zwiazana jest z cukrzyca tez.