Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

od tej masy ciała którą wtedy miałam , tym razem nie wiem czy będe robić coś więcej poza czekaniem , no chyba że już nie będe mogła wytrzymać bo z samopoczuciem coraz gorzej a i młody daje mi nieraz mocno popalić

wiesz jedna z nas tak miała i to dlatego trochę się wystraszylam bo myślałam że to bardzo stara metoda ale pewno tam była sytuacja podbramkowa , a ja mam w macicy ponoć też te żylaki wiec zaczęłam dumać czy aby na pewno natną mnie na bikini wolę się zapytać bo jak się przygotuję psych. to jakoś bym to przetrawiła ach ile to człowiek musi się na główkować kiedyś ludzie żyli w ciemnocie i też było dobrze a my obcykane i potem mamy stresaKati82 powiem szczerze ze zaskakujesz mnie informacjami...
Ciecie pionowe wykonuje się jedynie jeżeli cięcie jest wykonywane nagle i trzeba dziecko wydobyć bardzo szybko bo np. spada jego tętno (ale to tez naprawde rzadko!!!). No i oczywiscie jeżeli trafi się na niedouczonege lekarza, który nie wie jak zrobic ciecie poziome. Lepsze jest w każdym razie poziome bo szybciej sie goi, rzadziej powstają bliznowce i mniej komplikacji jest, ale jest ciut trudniejsze dla lekarza.