mam nadzieję że to prehistoria ale się upewnię czy te moje żyły które też ponoć są w macicy nie staną na przeszkodzie
wstałam spalam oki pogoda do dup.... doliniarska, wczoraj teściowa pinda jedna nie omieszkała skomentować mój szal na oknie w pokoju dziecinnym (firanki męża zdjęte oczywiście)ale olałam ją i udałam że to mam gdzieś pokoik lśni nie mogę napatrzeć się na niego tyle serca wsadziłam w urządzanie
) zaraz ruszę 4 litery na śniadanko
wstałam spalam oki pogoda do dup.... doliniarska, wczoraj teściowa pinda jedna nie omieszkała skomentować mój szal na oknie w pokoju dziecinnym (firanki męża zdjęte oczywiście)ale olałam ją i udałam że to mam gdzieś pokoik lśni nie mogę napatrzeć się na niego tyle serca wsadziłam w urządzanie

Mimo tej okropnej sytuacji musisz być teraz dzielna, dla swojego Dzieciątka. I pamiętaj, że to nie Ty powinnaś się wstydzić tylko Facet...A może jeszcze wszystko się jakoś ułoży...Może on się przestraszył tej zmiany w życiu, tego że zostanie tatą...
Trzymaj się Kochana! Dbaj o siebie, staraj się nie denerwować a jak Ci będzie źle to wpadaj tu do Nas, bo wiesz że na nas możesz zawsze liczyć
Ściskam mocno!
powodzenia