Katerinka_2
podwójnie szczęśliwa mama
Mi jedynie pod pachą "coś" wyskoczyło, taki czerwony dzyndzelek jakby. Nie wiem cóż to jest tak naprawdę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ostatnio to nawet nie czułam jakiegoś dyskomortu,ale więcej wydzieliny było i gin powiedział,zę jest dość duza infekcja
niby wydzieliny nie ma,za to czuję czasem jakieś swędzenie
:-( a też już brałam i gynalgin i clotrimazol w czopkach i teraz jakis specyfik jednorazowy w żelu i mam pimafucin do smarowania,a jednak dziadostwo wraca.Gin powiedział,ze tak w ciązy jest,bo hormony działają ,ale po pewnie minie,oby ;-)
Chociaz mi tam ona smakuje ;-) 
durna wymówka i tyle.A gdzie miłość do ciebie do dziecka???? to go widac wcale nie interesuje,tylko kasa.Olać go i tyle.Nie ma co się wstydzić,to on wyszedł na nieodpowiedzialnego gnojka!!! jakoś wam się ułoży z Bartusiem!

i Majeczkę na wyjście,a mi to juz m przywiezie co powiem,albo co tam w ręcę chwyci ;-)
ale jak się wykluje to płakać nie będe, kasa to tylko kasa.
Ale kupiłam śliczne poduchy, małe wieszaczki do szafy Tosi, liczydło dla synka i koc...Wiecie, że w Ikei są już ozdoby świąteczne!!! Bombki, renifery, łańcuchy i pachnie piernikiem

, jak można potraktować tak kobietę w wysokiej ciąży

...oj zobaczysz życie mu za to zapłaci, takie postępowanie i wyrządzanie komuś krzywdy powraca i to ze zdwojona mocą. Podziwiam Cie jaka jesteś dzielna. Wiem, że na pewno jest Ci ciężko i nie raz jeszcze łza poleci , ale myśl pozytywnie, najważniejsze jest zdrowie Twoje i maluszka, jak ono będzie cała reszta sie ułoży i to prędzej niż myślisz!!!Kachutka herbatkę z malin to ja właśnie zakończyłam pić,po info o rozwarciu,bo jeszcze nie chcę rodzićChociaz mi tam ona smakuje ;-)