reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2011

Dziewczyny straszna jest ta historia z porwaniem aż strach pomyśleć co z tym maleństwem się teraz dzieje... Ja wczoraj na you tube przez przypadek weszłam na teledysk ze zdjęciami dziieciaczka, które już nie żyje aż łzy w oczach miałam.

Gola miałaś rację! zaraz po tym jak napisałam, że i moja nie chciała jeść faktycznie się obudziła i przyssała do cyca.

Nam też wczoraj zasnęła bezproblemowo aż miło bo przed 22. O 23 obudziła się na jedzonko i spała aż do 3;30 więc jest ok;)

Dziewczyny jak np sprzątacie to nie boicie się zostawić maleństwa same w innym pokoju? Ja się boję odkurzać jak ona śpi bądź być w innym pokoju bo boję się że jakby się dusiła przez sen to ja nie uslyszę;( A ona potrafi tak cicho się krztusić przez sen

reklama
Ale wiecie co Wam powiem.. MY TEŻ KIEDYŚ BĘDZIEMY TEŚCIOWYMI!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

Ja raczej nigdy nie bede tesciowa, a juz na pewno nie babcia :-(

Za to Kinga zafundowala nam super wieczor i nocke, wczoraj zjadla o 18.00, o 20.00 sama zasnela i spala do 23.00 na butelke, potem obudzila sie dopiero o 4.00, szybka butelka i spac, kolejne karmienie 7.30 i znow poszla spac do 10.30. Na dodatek w nocy tata mial dyzur wiec ja sie super wyspalam, tylko mialam przerwe na odciaganie o 4.00. Teraz Kinga pobawila sie w lozeczku karuzela i znow spi.

Wczoraj mielismy kontrole u pediatry i wazenie Kingi, ma teraz 3,460 kg tz ze w ciagu 9 dni przybrala 400 gram co jest super.

P.S Juz nie spi, ale grzecznie lezy w lozeczku.

Też w tv slyszalam o tej kobiecie - Boże, to przerażające!!!!! Chcę wierzyć, że maleńką znajdą!!!!

My już po spacerku, Pola teraz leży na macie i macha łapkami we wszystkie strony.

Niuniunia ja często Polę zostawiam i zaglądam do Niej, wcześniej siedzialam non stop z nią w pokoju, ale tak się nie da przecież

Angie ​wow, ale Wam malutka przybiera :)))

Hej maminki :-)
U nas pogoda jest nawet ladna ale Ja sie cos zaczynam kiepsko czuc,gardlo zaczuna bolec i kaszel doszedl,boje sie rozchorowac zeby malego nie zarazic wiec chyba dzisiaj w domu siedze i trzeba sie jakas podleczyc.

Straszna historia,jak ktos mogl cos takiego zrobic tej kobiecie,nie moge w to uwierzyc,straszne to jest!!!! Oby jak najszybciej odnalezli malutka!!!!

angie super Kingunia przybrala :-)
Niuniunia Ja zostawiam malego jak odkurzam ale zagladam do niego co jakis czas:tak: np teraz jest sam u siebie w pokoju i spi nie da sie byc z dzieckiem na okraglo musi byc zostawiane samo na czas zebysmy mogli cos porobic ;-)

Zdjęcia użytkownika Bartłomiej Waśniewski | Facebook

Porwano małą Madzie w Sosnowcu. Rodzice prosza o opomoc.

Straszna ta historia :-(

wierzyc sie nie chce ze ktos moze chcec tak krzywdzic maluszki i ich rodziny....

Nawiasem mowiac osobiscie mialam przypadek ze jakis menel chcial mi Macka zabrac a ja stalam obok i pakowalam zakupy. To w bialy dzien bylo i w miejscu publicznym. Myslelam ze zabije tego dziada jak mi Macka za reke wziol!!!!
:angry:

Albo noworodek porwany ze szpitala w ktorym rodzilam starszego syna! Kobieta w nocy weszla na sale poporodowa i zabrala malucha. Na szczescie ja zlapali i oddali dziecko rodzicom.:baffled:

Dziewczyny jak np sprzątacie to nie boicie się zostawić maleństwa same w innym pokoju? Ja się boję odkurzać jak ona śpi bądź być w innym pokoju bo boję się że jakby się dusiła przez sen to ja nie uslyszę;( A ona potrafi tak cicho się krztusić przez sen

Ja sie nie boje, ale mam male mieszkanie 30mKw wiec widze dziecko gdziekolwiek bym byla ;)

Cześć dziewczyny!
My już po spacerku, teraz Mały śpi po jedzonku w nosidełku, bo to jedyny sposób na jego sen, a ja spokojnie mogę popisać i dokończyć obiad i zjeść go.

Też słyszałam o tej historii, najgorsze, że tą kobietę napadnięto, nic nie mogła zrobić, nwet krzyczeć. Straszne i nie wyobrażam sobie co ona teraz czuje. Ja mam takie schizy i nigdy bym dziecka przed sklepem samego nie zostawiła, ale tu widać inna historia.. Mam nadzieję, że dorwą sk.......

Angie Kingunia slicznie przybiera!
Mój synek woła o jedzenie w nocy jak z zegarkiem w ręku. Po skończeniu jedzenia ok.22 śpi ok.4 godz., potem już do rana jedzonko co 2 godz. Chyba nie ma szans na przespanie większości nocy. Zastanawiałam się nad przeniesieniem go do siebie, ale jak mam tak biegać całą noc, to rezygnuję.

Niuniunia ja zostawiam przymknięte dzrzwi i zaglądam co jakiś czas. Wiesz, nie jest tak łatwo się zakrztusić, dziecko musi byc mocno najedzone , musi się mu nie odbić i leżeć na wznak, żeby coś się działo. Jak mojemu Arturowi się dobrze nie odbije, zawsze kładę go na któryś boczek.

Ssabrina duzo zdrówka, kuruj się szybko!!!

Anek to zazdroszczę :tak: Bo moje dziecko najczęściej mówi (a raczej krzyczy) LEEEEEE, LEEEE :-D A gdy jest akurat w dobrym humorze, to są dźwięki Haguuu i Hagyyyy, yyyyy :-D
Nasz dokładnie tym samym językiem i dlatego dostał przydomek Lelek :-D

Gola nie przejmuj się mój mały też jest krzykacz, a szczególnie przed snem bo niby chce spać, a krzyczy bo nie może zasnąć!! Każde widze ma swooje plusy i minusy może po 3 miesiącu bedzie lepiej bo będą bardziej kumate.
A już myślałam,że tylko moje wrzeszczy:happy: uffff, nauczył się zasypiać przy cycku, na dworze ładnie zasypia.

Ja raczej nigdy nie bede tesciowa, a juz na pewno nie babcia :-(

Wczoraj mielismy kontrole u pediatry i wazenie Kingi, ma teraz 3,460 kg tz ze w ciagu 9 dni przybrala 400 gram co jest super.
Super,że Kingusia przybiera, oby tak dalej! Angie może Kinga doczeka się rodzeństwa i jednak teściową zostaniesz:-)

Albo noworodek porwany ze szpitala w ktorym rodzilam starszego syna! Kobieta w nocy weszla na sale poporodowa i zabrala malucha. Na szczescie ja zlapali i oddali dziecko rodzicom.:baffled:
W moim szpitalu dzieci miały na nóżkach czujniki alarmu, prowizoryczne bo mojemu spadł ale zabezpieczenia były.

reklama
Też słyszałam o tej historii, najgorsze, że tą kobietę napadnięto, nic nie mogła zrobić, nwet krzyczeć. Straszne i nie wyobrażam sobie co ona teraz czuje. Ja mam takie schizy i nigdy bym dziecka przed sklepem samego nie zostawiła, ale tu widać inna historia.. Mam nadzieję, że dorwą sk.......

!!!

Powinni go wykastrowac, albo zamknąć na dozywocie.... A z tego co pisza na interi.pl to za taki czyn grożą 3 lata więzienia? :baffled: To ma byc sprawiedliwosc za stres jaki przezywa rodzina malej :angry:
No ale najwazniejsze zeby wrocila cala i zdrowa do domu... :-(

Do góry