ANKUSCH link sukienka czerwona ;-) CUDO ! ZDOBIONA SUKIENKA HISZPANKA R 38 KARNAWAŁ - m.allegro.pl
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

a byly juz takie fajne 2 nocki ehh no coz nadzieja pozostaje ze moze dzisiaj sie wyspie
u nas pogoda super wczoraj pod wieczor zaczal padac snieg i troche go napadalo hurrra wiec zupka juz mi sie konczy gotowac Sami wlasnie zasnal jak wstanie to jemy zupe i do parku pojdziemy na 1h chociaz pobiegac :-) wozkiem bo sanek nie mamy ale nie jest az tak zle bo sniega do kostek tylko mamy a nie do kolan
a z chlopem jak to z chlopem tak jak piszesz w kazdym zwiazku sa wzloty i upadki i jakos trzeba przez to przejsc no ale czasem czlowiek juz jest tak opadniety psychicznie ze nic sie nie chce nawet walczyc ale jakos sie podnosze jeszcze i staram sie dla synka :-);-) Polcia niezle trasy pokonuje na nozkach,brawa dla malej :-)
;-) obiecuje poprawe hehe :-) a z tym rodzenstwem oj u nas na razie nie ma mowy o drugim bobiku mimo iz cos tam mowilismy ale na pewno nic w najbizszej przyszlosci sprawy mojego A. nie sa jeszcze pewne i jasne (paszport) wiec na razie Sami musi sie nacieszyc nami ;-) a z ta taxi no jest to fajna sprawa miec takie zabezpieczenie w razie jakby nie bylo pracy to zawsze od razu mozna cos zaczac temu moj to robi bo w firmach roznie bywa czesto zwalniaja albo i upadaja.No to czekamy do przyszlego tygodnia ciekawe czy Artik bedzie mial rodzenstwo czy jeszcze bedzie musial poczekac?a jak bys chciala??

co do kąpieli wydaje mi się że mogła się zrazić jak się uderzyła, ale potem była normalnie kąpana i było ok.mam nadzieję że to taki krótki kryzys w jej wykonaniu