Kochane, rzeczywiście pusto tu ostatnio... każdy swoim życiem się zajął i na forum mało czasu to mało ludzi. Ja też teraz siedzę w przerwie od robienia pracy domowej na angielski na jutro 
Niuniunia, przykra sprawa z tym kolegą, zwłaszcza, że tak bardzo młody...
Mary, i jak???? Młoda małżonko?
Anus, widziałam Twoje fotki na FB i muszę powiedzieć, że niezła z ciebie laska!
Kochane, ja to już nie mam siły odpisywać dzisiaj... byliśmy na 2 godzinnych zakupach w lidlu i galerii handlowej, zrobiłam zakupy chyba na cały miesiąc i wydałam masę pieniędzy, ale mam nadzieję, że kontrolowanymi zakupami nieźle przyoszczędzę. U nie krucho z zarządzaniem kasy, uczę się uczę ale jakoś tak nie wiem gdzie mi ta kasa ucieka...
Dobranoc kochane, jutro i pojutrze uczelnia więc pewnie mnie nie będzie ale melduję się w poniedziałek

Niuniunia, przykra sprawa z tym kolegą, zwłaszcza, że tak bardzo młody...
Mary, i jak???? Młoda małżonko?

Anus, widziałam Twoje fotki na FB i muszę powiedzieć, że niezła z ciebie laska!
Kochane, ja to już nie mam siły odpisywać dzisiaj... byliśmy na 2 godzinnych zakupach w lidlu i galerii handlowej, zrobiłam zakupy chyba na cały miesiąc i wydałam masę pieniędzy, ale mam nadzieję, że kontrolowanymi zakupami nieźle przyoszczędzę. U nie krucho z zarządzaniem kasy, uczę się uczę ale jakoś tak nie wiem gdzie mi ta kasa ucieka...
Dobranoc kochane, jutro i pojutrze uczelnia więc pewnie mnie nie będzie ale melduję się w poniedziałek
ostatnie nocki i dni jest strasznie marudny chyba mu zeby ida i z tad ta goraczka i do tego luzne kupki robi no chyba ze 3 dniowka no ale oprocz tej goraczki i tych kup to nic mu nie jest nie ma kataru ani innych dolegliwosci.W dzien zawsze mam nadzieje ze sie zdrzemne i odespie nocki ale Sami i w dzien spi niespokojnie,pospi 30minut gora 1h i budzi sie z wielkim placzem i tak placze przez 1h :-( Pogoda dosc ladna u nas no ale ze mlody goraczkuje to nie wylaze z nim bo nie chce ryzykowac,poczekam az dojdzie do siebie.
kurcze jakby było można to bym juz na przyszły rok do przedszkola zapisywała