reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

super ja tez mam corcie 3latka skonczy niebawem ehhehehe
u gory masz taki rozowy pasek ijest "operacje" edycja profilu i tam po lewej stronie bedzie "edytuj sygnatrure " to bedzie tam
a na kiedy masz termin ??

reklama
U lekarza jeszcze nie byłam ale w obliczeniach na 7 listopada:-) Co do suwaczka to wkleiłam i dalej go nie widać choć w edycji widać .
Ooo pojawił się:-):crazy:

Cześć, ja też do was dołączam:-):-) mam już córeczkę a teraz czekamy na nasze drugie szczęście:tak:
z kalendarza internetowego termin wychodzi mi na 6 listopada:-)
pozdrawiam wszystkie ciężarówki:-)

widac widac ehehehehhe ja tez jeszcz nie byalm u lekarza wizyte mam na 6 marca ehehhehe
a objawy ????

Ja się przejde w nastepnym tyg. koło 9tego. Objawy miałam kłucia w jajniku a ostatnio obiady mi nie smakują to znaczy mięso i dziś nie mogłam zjeść śniadania za to wczoraj zjadłam dwie kromki na słodko. Czasem mnie zmuli ale lekko. W pierwszej ciąży nie miałam nic ani kłucia ani nudności. Dopiero w drugim misiącu miałam wrażliwy węch.
A jak u Ciebie?

gosiagro witaj :-) czy chciałybyście mieć dziewczynkę chłopczyka? wiem wiem ważne żeby zdrowe było ale ja bardzo bym chciała żeby moja córka miała siostrę;-)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny ale fajnie ze nas coraz wiecej,dzieki wam bardzo ze tak wszystkie trzymacie kciuki,ja dzisiaj jestem taka zeschizowana non stop gonie do lazienki czy nie dostalam tej wrednej @,bo caly czas wyplywa ze mnie taki przezroczysty rzadki sluz,chyba zwarjuje do jutra. pozdrawiam was wszystkie i trzymam kciuki za was.

u mnie zmeczenie piesi bolace i obrzmiale takie wielkie mi sie zrobily .... i czasami pobolewa podbrzusze ale juz mniej niz w terminie @ .....

dona zadki sluz dobra objawa:)

ja nie wiem co bym chciala naprawde jest mi wszystko jendo mojemu mezowi tez ...moja corcia chce"baciszka" ehheehhehehe

Ostatnia edycja:
reklama
hej gosiagro:) gratulacje i zapisuje cie do naszej listy ehehehhehe :)
masz jakies objawy ??

zmęczenie, bóle brzucha jak na @, i bolą mnie piersi

gosiagro witaj :-) czy chciałybyście mieć dziewczynkę chłopczyka? wiem wiem ważne żeby zdrowe było ale ja bardzo bym chciała żeby moja córka miała siostrę;-)

ja chyba bym chciała mieć drugą dziewczynkę, sama mam siostrę i wiem jak to jest:-) a mąż oczywiście synka, co będzie to będzie najważniejsze żeby było zdrowe:tak:

Hej dziewczyny ale fajnie ze nas coraz wiecej,dzieki wam bardzo ze tak wszystkie trzymacie kciuki,ja dzisiaj jestem taka zeschizowana non stop gonie do lazienki czy nie dostalam tej wrednej @,bo caly czas wyplywa ze mnie taki przezroczysty rzadki sluz,chyba zwarjuje do jutra. pozdrawiam was wszystkie i trzymam kciuki za was.

trzymam kciuki, ja jutro badam ponownie betę, mam nadzieję, że przyrost będzie ładny:tak:

Do góry