reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2015 :)

Alee wam zazdroszczę tych usg cudownie! :) ja też po dentyście i padam na twarz. Niech tylko wrócę do domu to padne. Dzis często czulam ciagniecie w pachwinie i stukanie jajników ale nie było to bardzo bolesne wiec pewnie tak ma być i juz :)

reklama
Ale super tym mamusiom co widziały swoje fasolki :-) U mnie jeszcze tydzien. a dentyste mam w kwietniu :-( juz na sama myśl mnie telepie .

:)

Super, że wizyty udane. Cieszę się razem z Wami Kochane.

U mnie też mega senność, godzinka snu po południu obowiązkowa. Oczy same mi się zamykają.

Całe szczęście pod koniec lutego byłam ostatni raz u dentysty. Wszystko zrobione. Kontrola za pół roku. Mam nadzieje, że zęby mi się nie posypią tak jak w poprzedniej...

Kupiłam melisę a na opakowaniu, że nie zaleca się kobietom w ciąży. Ogłupieć można

Alee wam zazdroszczę tych usg cudownie! :) ja też po dentyście i padam na twarz. Niech tylko wrócę do domu to padne. Dzis często czulam ciagniecie w pachwinie i stukanie jajników ale nie było to bardzo bolesne wiec pewnie tak ma być i juz :)
Mamy takie same objawy he:)) mnie dziś w pachwinach ciągnie strasznie i jakaś zła jestem to wesoła jadłam śledzie a potem ciasto:)bleee

:)

Super, że wizyty udane. Cieszę się razem z Wami Kochane.

U mnie też mega senność, godzinka snu po południu obowiązkowa. Oczy same mi się zamykają.

Całe szczęście pod koniec lutego byłam ostatni raz u dentysty. Wszystko zrobione. Kontrola za pół roku. Mam nadzieje, że zęby mi się nie posypią tak jak w poprzedniej...

Kupiłam melisę a na opakowaniu, że nie zaleca się kobietom w ciąży. Ogłupieć można
Mi lekarz zalecal pic do Max 2 melis dziennie. ;-)

Ja tez pije melise jedna czasem dwie :-)najwazniesjze ze wizyty wam sie udaly I wszystko ok:-)
Ja tez sobie dzis siknelam a co :-)mialam ostatniego digitala pokazal mi 3+ czyli powyzej 5 tyg :-)
**** Kto sie chce dopisac do listy nick plus data porodu na priv*****

W takim razie będę sobie popijać bo zrobiłam się trochę nerwowa. Momentami nie radzę sobie z emocjami. Raz podnoszę głos, raz chce mi się ryczeć. Hormonalny rollercoaster hehe.

ja też jestem nerwowa ale o dziwo jest mi łatwiej zapanować nad tymi nerwami niż przed ciążą. spać mi się bardzo chce więc zaraz się kładę. ja rano trochę biegam do pracy bo 2 tygodnie bez auta jestem i też szybciej się męczę i raz za kiedy mam też szybsze tętno myślę że to normalne. jednak nasze organizmy pracują na 120 %

reklama
Hej,
Jest zarodek ma 8.3 mm i jest akcja serca, ale doktor nie dał go posłuchać, tylko pokazał przepływy
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif

Jestem wniebowzięta
wink2.gif.pagespeed.ce.fmosKM3Vqe.gif

Do góry