reklama
stokrotka
Fanka BB :)
No juz nie ma miejsc w tej placowceKatarzyna92 , stokrotka to będziemy się mijać we wrześniubo i ja idę
ewel87 dzięki za ten wpis o pokrzywie. zacznę pić![]()
Jutro sie lekarki spytam czy moge pokrzywe pic, zeby sie upewnic
kleopcia
Zaangażowana w BB
Nie byłam, bo niedawno sie zorientowalam ze takie cos istnieje, a Ty?
Byłam pod koniec czerwca. Dzięki info od Katarzyna92. Atmosfera baaardzo pozytywna. Podczas badania przez lekarzy szkolących się niewiele widziałam (mąż za to wszystko
kleopcia
Zaangażowana w BB
tak tak, szkolenia odbywają się różnych miejscach Polski i nie tylkoNo to superwiem ze sa edycje w innych miastach. Ostatnio dostałam maila ze w Bielsko-Białej byly organizowane
![]()
hej
ja tez przytylam 12 kg juz a nie obzeram sie , slodyczy malo jem, wiadomo od okazji cos zjem czy jakies chrupki, jadam 3 posilki dziennie, ale jem pieczywo i to chyba moja zguba:-(
a ja dzisiaj zrobilam bigos :-) jak bede karmic to raczej sobie nie zjem, wiec teraz korzystam :-)
ja tez przytylam 12 kg juz a nie obzeram sie , slodyczy malo jem, wiadomo od okazji cos zjem czy jakies chrupki, jadam 3 posilki dziennie, ale jem pieczywo i to chyba moja zguba:-(
a ja dzisiaj zrobilam bigos :-) jak bede karmic to raczej sobie nie zjem, wiec teraz korzystam :-)
finkemma
Fanka BB :)
Oj bigosik mniani ale jak dla mnie juz odpada . Szis zjadlam sniadanie poltora czarnej kromki z serem mocarlea 2 sniadanie banan, obiad pol woeeczka ryzu brazowegoz piersia z kury marchewka gotowana , podwieczorek pol jablka 3 sliwki, pol banana, jedna mala brzoskwinia . Kolacjia jedna czarna z jajkiem i cala papryka . po kolacjia
pol kalarepy, pol ogorka surowego . Mysle ze nazbieralam 2000 kcal .
reklama