reklama

Listopad 2015 :)

ja sobie kupiłam pralko-suszarkę :-) na samą suszarkę nie miałam miejsca. ale jestem bardzo zadowolona :-) od ponad miesiąca nie mam w mieszkaniu suszarki która zajmuje mi pół salonu. jedyne co jest lekko irytujące to to że lekko żeby się wstępują....

reklama
ten zbiorniczek w miejscu gdzie wkłada się proszek to zbiornik na wodę. trzeba go opróżniać po każdym suszeniu i trzeba czyścić z resztek włókien filtr bo suszarka nie odpali jak się tego nie robi

Ostatnio jakos malo sie tu udzielam, ale staram sie podczytywac was zeby byc w miare na bierzaco ;)

Ostatnio chyba pisalyscie o cc i wydaje mu sie ze sporo z was bedzie mialo i ma nawet juz poumawiane terminy. Mam do was pytanie... Czy faktycznie macie wskazania do cc czy zalatwialyscie sobie jakies zaswiadczenia?

Kasz 4 cc w moim przypadku za Chiny ludowe nie sadza mi rodzic naturalnie :)
Ja mam suszarkę Miele wkładam czasem kapsułki z zapachem ale nie wiem czy w innych tez jest raka opcja jak nie masz wyloty na zewnątrz to w szufladzie zbiera sie woda

kasz ja z lekarzem rozmawiałam na temat cesarki ze względu na bardzo trudny poród pierwszego dziecka który zakończył się cesarką przy znieczuleniu ogólnym. przyznam szczerze że po tym co przeszłam boję się rodzić naturalnie. a w moim przypadku nie muszę nic załatwiać ponieważ prawo jest takie że kobieta jeśli miała cesarkę może odmówić rodzenia siłami natury

reklama
Dzieki za odp.. Ja wskazan nie mam ale chce cc. W poliklinice w ktorej zamierzam rodzic zawsze robili cc bez wskazan a doszly mnie plotki ze juz tak nie jest i teraz siedze i mysle co tu zrobic ;) na szczescie jutro mam wizyte wiec sie dowiem co i jak

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry