• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
u mnie glukoza w porządku wynik 164. ja z jasiem w poniedziałki i środy będę chodzić na angielski dodatkowy. na razie ok ale później z dzieckiem będzie kiepsko zanim się przyzwyczaję ale jakoś ogarnę

Kasiula ja tez nie musze miec zadnego wpisu od internisty dziwne wymysly maja u ciebie...ale jak trzeba to trzeba.
Co do glukozy to jak patrze na wasze wyniki to ja mam chyba niedocukrzenie hehe ze po 2h mialam cos kolo 80 :)
Co do diety to ja bym z checia do jakiejs pracy fizycznej poszla zeby szybciej zleciec tex ambitnie chce do lata duzo zrzucic oby mi checi nie braklo :)
Co do seksu to ehhh parodia u mnie tez mimo ogromnych checi no i jak tylko sie zabieramy do rzeczy to brzuch mi sie stawia i mlody sie buntuje.... po 37tyg bedziemy dzialac zeby mlody sie zbieral do wyjscia :)
Ja dzis po wizycie wszystkie przeplywy i serduszko i narzady okay faktycznie wychodzi 9 dni starszy ale gin mowil ze teraz ma okres ze duzo przybiera a przed samym koncem zwolni dzis 1580g :) hemoglobina z 12,1 podniosla mi sie do 12,2 ale najwazniejsze ze przestala spadac i bialka w siuskach tez juz nie ma :)
Agami super ze z powrotem w domciu uwazaj na siebie :)

Minima ja mam pn i śr korekcyjne a wt i czw zapasy_zabawy,basenu nie udało się na pt więc też na śr ale bede szła teraz na próbna lekcje i zdecyduje czy będzie chodził. Do porodu ok ale też martwię się co potem,,,,myślałam o ang ale to w następnym roku bo wtedy basen mu odejdzie, dużo ma tego ale póki nie ma szkoły a ja w domu to niech korzysta

reklama
Cześć! Dawno mnie tu nie było :) Mała rośnie, dzisiaj zaczęliśmy 30 tc i zaczęłam wypełniać kartę ruchów płodu, którą dostałam od lekarza. co do wizyty u internisty - nic takiego nie muszę robić i nic mi o tym nie wiadomo :)
A co do diety cukrzycowej i chudnięcia - jestem już na niej 3 tygodnie i powiem Wam, że spadłam 0.5 kg od ostatniego ważenia u lekarza, więc stoję w miejscu, co oznacza, że mimo, że mała rośnie, to ja nie tyję czyli coś tam schudłam. Ja nie mam bardzo rygorystycznej diety, zrezygnowałam w ogóle z białego pieczywa, makaronów i słodyczy (od czasu do czasu chapnę 2-3 kostki gorzkiej czekolady). I trzymam się 5-6 posiłków dziennie w równych godzinach. Także nie jest to bardzo wymagające nawet dla kobiet, które nie muszą takiej diety stosować. Gorzej już z cukrzycą, przy której trzeba biegać z glukometrem i wciskać w siebie insulinę. Obym nie musiała tego robić. Wszystko okaże się za tydzień na kontroli :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry