Hej, moja mała dzisiaj tak się wypinala że aż zdjęcia robiłam ale ciężko było uchwycić
Ja pakuje się w jedną torbę, tylko na wyjscie rzeczy w osobna reklamowe. Musze właśnie jeszcze ja spakować i wodę, pampersy,czapeczke i skarpetki i chyba koniec ale znając życie z 10 razy w październiku będę do niej zaglądać i sprawdzać co jeszcze hehhe oo i tetry :-)
Ja też jak pracowałam w Holandii poznałam dużo muzułmanów i byli ok,ale teraz to juz szok co się dzieje, jakie wymagania maja uciekają ale nie do Polski a bogatszych krajów bo wiedzą że tam się ustawia, wiadomo nie można generalizowac,ale jaki będzie ich zawód jak znajdą się u nas czy w Czechach zamiast w Anglii czy Niemczech,wtedy pozna się kto ucieka a kto szuka lepszego zycia.... Jak oni zaczną tak do Europy napływać i się rozmnażać to za 10/20 lat będzie ich 3 razy tyle, wiadomo religii nie można zakazać ale powinni się dostosować, jak my jedziemy do krajów muzułmańskich też staramy się zachowywać z godnością, by aż tak się nie wyróżniać, mieć zakryte ramiona w centrum ich miast itd