reklama

Listopad 2015 :)

Kasia ale sama odstwialas? Ja też mam ochotę... Bo problemy jelitowe od niego mnie strasznie męczą. Ostatnio 11.3 miałam spr za tydzień o jak będzie ok to podstawie chyba i ja

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja magnez biore i pamietam tylko wtedy jak lapia mnie glownie w jogach jak przejdzie to juz nie mpamietam a ta paczka witamin obstawiam starczy prawie na 4 miesiace bo juz pewnie do porodu hahahaha

U mnie jutro sie okaze jak moje zelazo. Staralam sie dieta podnieść ale jakies dwa tyg stwierdzilam ze chyba za blada i zmeczona jestem i moze spada wiec kupilam cos w aptece niestety zaparcia teraz mnie dopadly :/ a ktos mi polecił to Floradix sklad super smak tez bo sprobowalam i ponoc na prawde pomaga. i jak mi spadlo to pewnie zakupie

Ja przeszłam na jedno jak. Mnie tak. Brzuch bolał powiedziała ze. Dobrze, ale mam chęć odstawić mecze się. Pije len mielony ale cóż z tego jak jeden dzień jest ok drugi mnie bolą jelita...

hej
Ja też biorę żelazo i mam po nim bóle żołądka i latam na kibelek .... Lekarz kazał brać co drugi dzień, ale nie stosuję się do tego, często zapominam. Dodatkowo biorę antybiotyk na tokso i naprawdę czuję że żołądek długo tak nie pociągnie :-(
Mąż był na weekend, spróbowaliśmy się poseksić ale było śmiesznie, albo coś mnie zabolało, albo niewygodnie albo mała tak się ruszała, że nie mogłam się skupić :zawstydzona/y:
Zaraz pranie powieszę, pomyje podłogi i pójdę spać chyba.

Eh gosik jak mi sie marzy sex :( wprawdzie dr do tej pory pozwalała ale jakoś sie dygam. Ostatnio był ze 3 tyg temu i sie bardziej stresowalam niż wyluzowalam. Czytam ze w ciazy bliźniaczej to dziewczyny żyją w celibacie i chyba tez wole wytrzymać niz przyspieszyc poród. Zresztą to jest faktycznie komiczne mam nadzieje ze polog szybko zleci :)

Ja to mam tak wszystko zaciśnięte ze doktorka ma problem z badaniem wiec co mówiąc o tym żeby włożyć co innego haha :-)))

hej dziewczyny.
wyobraźcie sobie że poszłam Jasia zawieść do przedszkola i mało 3 razy orła nie wywinęłam. tak mi się słabo zrobiło. ciśnienie mam tak niskie że ledwo się poruszam. tylko na siedząco nie odlatuję. jakaś kompletna masakra. dziś musi być u nas niskie ciśnienie a ja jeszcze wczoraj wypiłam tą pokrzywę która też obniża ciśnienie i mało nie zemdlałam

reklama
Kolejna mama sie rozpakowała na październikowkach kto już czuje oddech porodu na plecach :) zostali mi 50 dni niby tak daleko ale jednak blisko:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry