Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
claudia, ja mam teraz drugie opakowanie witamin(od poczatku ciazy) i chyba jeszcze po porodzie będą, tak mam słabo z pamiętaniem o nich. a wyniki w normie, wiec to pewnie tez i od osoby zalezy, a nie zeby brac "bo wszyscy biorą"Ja sie przyznam ze jedno opakowanie witamin mam na 3 miesiace bno najzwyczajniej nienpamietam ze mam je brac wyniki mam super dalej zwlekamy z zelazem owszem spadaja powoli wyniki ale to normalne tyle ze zanim spadna na tyle zeby cos brac to ja juz urodze wiec chyba faktycznie srednio dzialaja witaminy
kawe wypij, ja bez kawy mam takie spadki cisnienia ze sie boje sama w domu zostawac...hej dziewczyny.
wyobraźcie sobie że poszłam Jasia zawieść do przedszkola i mało 3 razy orła nie wywinęłam. tak mi się słabo zrobiło. ciśnienie mam tak niskie że ledwo się poruszam. tylko na siedząco nie odlatuję. jakaś kompletna masakra. dziś musi być u nas niskie ciśnienie a ja jeszcze wczoraj wypiłam tą pokrzywę która też obniża ciśnienie i mało nie zemdlałam