reklama

Listopad 2015 :)

Aaa ok juz rozumiem ale to chyba nie powinnas miec problemu bo raczej nie uroslas od poprzedniej ciazy i ona juz powinna dac ci skierowanie a nie zwlekac bo 2 kilowego dziecka raczej juz nie urodzisz bo juz jest wieksze .

Natalkus teraz nasze dzidzie juz beda rozne. Z tym spojeniem to serio jak zaczniesz sie oszczedzac nie bedziesz chodzila po schodach ograniczala ogolnie chodzenie w odpowiedni sposob siadala czy obracala sie to naprawde mu pomozesz i bedzie mniej bolalo ale faktycznie pewnie bedzie cc. I oby w 38 a nie wczesniej bo jak sie mocno rozchodzi to lekarz moze chciec wczeaniej was rozwiazac moj mi grozi 38 tygodniem ale sie nie dam i czekam na 38

reklama
Claudia cieżko nie chodzić po schodach bo mieszkam na 2 pietrze w bloku bez windy i mam psa z którym muszę minimum 3x dziennie wyjsć, a jak na złość narzeczony do Niemiec pojechał właśnie i jak dobrze pójdzie to wróci w czwartek a jak nie to dopiero w sobotę wieczorem :(
No nic, narazie pozostaje poczekać ten tydzień i zobaczymy czy odpuści czy trzeba będzie do ortopedy iść. Kurczę 38 tydzień juz za 6 tyg, ale strach

No ja mieszkam na pierwszym w domku wiex tez ciezko bo ja nawet otworzyc drzwi to musze zejsc po schodach ale ograniczam i da sie to zrobic schodze tylko jesli to konieczne wiec jak z 6 wyjsc zejdziesz do 3 to juz duzo w domu tez trudno jest syf ale to co ja ograniczam chodzenie. Nie wchodze na stolek zeby cos sciagnac po prostu tego nie sciagam bo tu chodzi o przenoszenou ciezaru na jedna noge tak jak przy staniu na jednej nodze i tak to wlasnie wyglada przy wchodzeniu po schodach przy wchodzeniu na krzeslo przy ubieraniu majtek np na stojaco jak ograniczysz tego typu czynnosci do granicznego minimum to ci ulY i to bardzo

hehehe przestaniemy majtki zmieniać to będzie mniej boleć :-)

ja właśnie wróciłam z angielskiego synka. zapisałam go na roczny kurs. teraz spoko ale jak małego wykluję będę musiała mieć pomoc bo to 2 razy w tygodniu po 35 minut.

mnie też spojenie boli. i co ciekawe czy się ograniczam czy chodzę dużo wieczorem boli mnie tak samo

Ale się uśmiałam z tymi majtkami:)) a wiecie no ja buzi małej nie mogłam zobaczyć bo tak głową w dół jakoś ułożona ze doktorka pow ze nie ma szans na podejrzenie... Szkoda

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

cheetah na pewno...
Moja na razie jest głową do góry i jakoś na razie się nie martwię, że się nie obróci.
A na usg była odwrócona buzią do pleców ale ja się uparłam, że lekarz ma sprawdzić czy nie ma rozszczepu podniebienia więc tak ją męczył i mnie, że się obróciła i buzię pokazała na chwilę. Nawet dziurki w nosie widziałam :)

Biedne jesteście z tymi spojeniami. Ja mam taki styl życia, że ciężko byłoby mi leżeć. Mi nawet ciężko iść na l4. Pewnie, że mus to mus i zdrowie najważniejsze ale nie umiem sobie uziemienia wyobrazić.

Hehe. Ja z zakładaniem majtek czy spodni mam tak samo. Nie mogę po prostu podnieść jednej nogi i stać tylko na tej drugiej. Po prostu nie mogę. Więc majtki jestem zmuszona zakładać na siedząco

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry