reklama

Listopad 2015 :)

Angoba ja mam taki sam zestaw ale bez skarpetek i niedrapkow ( biorę pajacyk co ma wywijanie rękawy )ja bym mogła w ciąży chodzić w żebym ważyła 10 kg mniej i nie miała żadnych dolegliwości

reklama
Ja wlasnie wrocilam z zakupow i kurde az mi glupio bylo bo musialam posiedziec sobie na tym stopniu co panie maja do towarowania bo takie mnie skorcze od plecow lapaly ze brzuch myslalam ze mi spadnie iiiiii sklep kawalek za osiedlem i wracalismy taxi bo ja powiedzialam ze nie dojde

Gosik bedzie lzej bo owszem bedzie dziecko ale my bedziemy sie lepiej czuly bo o ile do dziecka np wstajesz w nocy co 2 godziny tak przy moich bolesciach teraz w zasadzie nie spie w nocy , bedziemy bardziej sprawne i nie bedzie tak wszystko bolalo

Agami u nas tez nikt sie nie interesowal wit d do czasu tego zapalenia stawu uwazam ze pediatrzy powinni sie w tej kwestii sporo douczyc !
Mam nadzieje ze bedzie u was jak i u nas juz tylko lepiej wyniki powyzej 20 sa juz ok o ile sie utrzymuja i nie spadaja :)
Ja mam jeden bawelniany pajacyk taki gruby tesciowa z niemiec mi przywiozla u nas to masakra zeby cos takiego dostac.
Ja tez juz bym chciala koncowke ale jeszcze 6tyg niech mlody posiedzi mam nadzieje ze zleci :)
U mnie 3pranie od rana byla u mnie znajoma na herbatce w 12tyg ale sie nawzdychalysmy i namaurdzilysmy jak dwie ciezarowki hihhihi :)

hej dziewczyny :-) ja od rana kinderbal organizuję bo mój Jasiu ma 4 urodzinki :-)

ja też nie lubię chodzić w ciąży, choć muszę przyznać że teraz po mimo że ciężko to jest mi lepiej niż miesiąc temu.

U mnie ubranka dają, dopiero na wyjscie muszę mieć swoje już sobie spakowalam

Pocieszylyscie mnie trochę,że nie tylko ja tak czuję. Maz mnie nie rozumi mówi,że w pierwszej ciąży byłam radosna zadowolona a teraz narzekam. Ale to było ponad pięć lat temu i jestem starsza, grubsza heheh i mam wiecej obowiązków a i dolegliwości większe, niekiedy niewytrzymyje i.mówię do niego,że on ani tydzień by nie dał rady z tymi ograniczeniami co mają kobiety w ciąży. Oczywiście ma swoje wytłumaczenie,że nie są do tego stworzeni itd ahh no ale stara się jak jest widzi ze mi ciężko...

Claudia A ja tak samo wolę wstawanie do mojej kruszyny co 2 godziny niż wstawanie do toalety,przekraczanie się i nie spanie pół nocy z powodu naszych dolegliwości ;-)

Minia wszystkiego najlepszego dla Jasia :)

Dddmala tu chyba wiek nie gra roli haha bo ja mam 21 i naprawdę nie mam juz siły :( wszystko mnie boli i sapie przy każdej jednej czynności jakbym ze 100 lat miała :D

Hej dziewczynki. Nadrobie was później bo zalatana jestem ale tak szybko napisze o wizycie. U naszej 3 wszystko super chlopcy super duzi ponad 1.5 kg. Dokladnie napisze po południu co i jak. Moja szyja tez super. Mialam ktg wszystko oki. Teraz wizyty co dwa tygodnie. Jeden glowkowo drugi poprzecznie i juz raczej nie ma jak sie obrocic wiec cc prawie bankowe. Reszte opowiem później. Oczywiście cala w skowronkach :D

Ehhh chyba już każda z nas na tym etapie ciąży ma dość. Ja już też cały czas mówię niech już będzie ten listopad :) i nastanie czas że będę mogła zobaczyć swoje stopy

Załączniki

• 1442402680044.jpg
    1442402680044.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Haha dobre dobre ja w nocy się tak czuję właśnie :)) jak musze wstać z łóżka hehe a mi już ciężko potem sikanie potem znowu ułożyć się jakoś a tu znowu nie wygodnie...

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry