reklama

Listopad 2015 :)

Hej dziewczęta współczuje Wam wszystkim dolegliwosci i sobie też bo u mnie podobnie.
Odwiedzila mnie przyjaciółka z córeczką 4 letnią, były dwa dni . Szczęsliwa jestem ze mnie odwiedziły i zarazem zmęczona :-)
Dzieciaczek 4 letni bywa tak absobujący ze szok heheh

Jutro wizyta u gina, tylko jak zwykle lipa wyszla pojechalam dzis na badania krwi itp. a tu zonk wody nie ma na pol Warszawy, u mnie zresztą tez wiec nie mogli mi zrobic badan, tylko mocz zostawilam. Nie wiem jak sie wytlumacze lekarzowi zawsze robilam dzien przed zeby badania byly swieze a tu lipa.
Niby na raclawickiej mozna do 18stej ale to nie byloby na czczo, a ja bym tyle na glodniaka nie wytrzymala.

W poniedzialek mialam wizyte w przychodni diabetologicznej odnosnie tej glukozy no i dostalam diete, glukometr i musze badac poziom cukru 4 razy dziennie potwem za 3 tygodnie wiyzyta i decyzja czy cos sie poprawilo czy insuline mam brac.
Ciezko jest to wszystko kontrolowac no ale cóż.
Ide odsypiac bo wody nie ma i tak nic nie zrobie.
Dostalam w prezencie kocyczek minky z bawełną 100% ze Smyka wiec jeden mam juz zgłowy sliczny mieciutki :-)

reklama
Mama, dziewczyny mowili ze morfologie mozna robic nie na czczo ciezarnym, wiec moze jeszcze zrobisz dzis.
Ja jutro tez mam wizyte u lekarza, a badania to robie w soboty zawsze przed wizyta, bo na ostatni dzien wole nie zostawiac.
U mnie woda ledwie ledwie sie leje, a planowalam dzis wielkie golenie nog, mam nadzieje ze sie pojawi bo jednak ta wizyta jutro;)

Aha dziekuje za info, ale mi sie przysnelo i juz nie zdąże no trudno jakos sie wytłumacze jutro rano zrobie wyniki i wysle mu na e-mail najwyzej.
No własnie tez mam w planie mega golenie wiec licze na to ze woda sie pojawi narazie dalej nic ani zmywarki wlaczyc ani pralki o kąpieli nie wspomne.

ja też spałam 2 godziny :-)
ja obolała jestem jak mało się ruszam. jak tylko idę na piechotę po Jasia od razu jest lepiej. tak jak napisałam miesiąc temu czułam się gorzej teraz jest ok. zgaga mnie znowu męczy ale u mnie jest tak że mam ją jak jem coś słodkiego....

Ja dziś cały dzień leże. Na sofie przed TV. 14 stopni i deszcz maz dzwonił żebym zbierała się do galeri a ja już nawet nie mam w co się ładnie ubrać na taka pogodę :( i zresztą nie chce mi się leniwiec dziś zemnie. Mały ruszał się trochę ale ewidentnie dziś też leniu****e .Dużo spi. Ale pójdę do rosmana i pokupuje jeszcze drobiazgi które mi brakuja.

A ja od 14 Poza domem, syn miał korekcyjne,potem zaliczyłam maka ;-) ale zjadłam że smakiem MC wrapa, zawiozlam koleżance l4 i od 16 30 na placu jestem ale siku mi się chce i chyba będę spadać. Tyle że dzisiaj mam lepszy dzień bo i rano posprzątala mieszkanie ale to pewnie jednodniowa poprawa hehe
Ale jutro rano jadę obejrzeć występ syna z przedszkola bo jest jakiś dzień ziemi i u nas na rynku mają występy :-)

reklama
cześć dziewczyny, pojawiłam się dzisiaj pierwszy raz od 3 dni a to z tego względu że wróciłam nie tak dawno ze szpitala :( trafiłam tam w poniedziałek rano. w niedziele po południu dostałam dość obfitych wymiotów, przez noc szła żółć z krwią co godzinę a gdy o 3 nad ranem przeszło mi to złapała mnie biegunka :( zadzwoniłam o 8 do swojego lekarza i ten od razu mówił że mam do szpitala do niego przyjechać na elektrolity. z badań wyszedł mi stan zapalny i czekaliśmy do dzisiaj aby się wyrównał wynik. gdyby nie przeszło to czekałby mnie antybiotyk, na szczęście już jest niepotrzebny a ja cała szczęśliwa mogłam wrócić do domu i do córeczki :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry