reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
ewel87 no właśnie tak mi się wydaje .....
Ja też będę panikowała, chociaż ostatnio jak zaczęłam plamić dzień przed terminem, to byłam mega spokojna, plamiłam koło godz. 7, spakowałam torbę do końca, wyprawiłam syna do szkoły i poszłam spać ;-) Wstałam, młody wrócił ze szkoły i robili z mężem jeszcze dla niego do szkoły flagę Bułgarii :tak: Wykąpałam się i wylądowałam w szpitalu ok 18 :-) A tam już ciśnienie 150/90 mi skoczyło z nerwów. Na drugi dzień urodziłam.
W ogóle to do mnie nie dociera, że to już tuż, tuż.

Dziewczyny, jak dziecko ma czkawkę, to tam gdzie pulsuje jest główka dziecka?

Ostatnia edycja:
Mama, najlepszego dla corci!
Gosikkk, czyzby urodzilas w terminie jaki wyznaczono? podobnie tylko 4% kobiet tak ma.
Ja bylam na usg dzis, maly wazy 2570 gr, czyli w ciagu 3 tygodni ostatnich przybral 800 gr,. Takim tempem na bank bedzie ok 4500 kg wazyc, no coz, geny takie. Glowka na dole, raczki, nozki po lewej stronie, tam gdzie kopie. Lekarz powiedzial ze juz wiecej usg raczej nie bedzie, bo daja skierowanie jezeli lezy posladkowo zeby sprawdzic pod koniec czy sie nie przewroci.

Ja się boję ze mąż będzie w pracy he i nie zdarze dojechac:)) albo będę panikowala. Bo chyba karetkę jak się wzywa to oni nie wioza tam gdzie chce się rodzić a tam gdzie jest najbliższy szpital?
Wydaje mi sie ze niestety tak jest jak piszesz.
Dziewczyny, jak dziecko ma czkawkę, to tam gdzie pulsuje jest główka dziecka?
Raczej brzuszek :)

Dzięki jeszcze raz :) ja sie nie boje ani porodu ani chorób moze dlatego ze cc bardziej przewidywalne i ja sobie wmawiam ze musi być dobrze
Miniaaaaa oj zjadłabym takiego serniczka ale niesm piekarnika wiec nWet nie mam jak upiec a kupne to nie to samo co do nie zdążenia na poród to jakby nawet sie zaczęło wcześniej to jeszcze długa droga do rodzenia :)

reklama
Do góry