finkemma
Fanka BB :)
Ja się najbardziej chorob boje codziennie się modle żeby byl zdrowy . Trochę CC też ale wiem jak to jest i dam rade.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wykąpałam się i wylądowałam w szpitalu ok 18 :-) A tam już ciśnienie 150/90 mi skoczyło z nerwów. Na drugi dzień urodziłam.
Ważył 4 420
cheetah niezły bobasek :-)Wydaje mi sie ze niestety tak jest jak piszesz.Ja się boję ze mąż będzie w pracy he i nie zdarze dojechac) albo będę panikowala. Bo chyba karetkę jak się wzywa to oni nie wioza tam gdzie chce się rodzić a tam gdzie jest najbliższy szpital?
Raczej brzuszekDziewczyny, jak dziecko ma czkawkę, to tam gdzie pulsuje jest główka dziecka?