• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2015 :)

Na tym samym aparacie 1700 i tyle samo po ponad tygodniu tu jak mnie przyjmowali tego samego dnia 1900 łożysko mam pierwszego stopnia przepływy pożądku... A już wolę szczerze być tu pod kontrolą niż fundować sobie kolejne stresy

reklama
Kasiu jeśli łożysko i przepływy są dobre to może Kacperek będzie z tych drobniejszych dzieciaczków.
A coś wskazywało na to, że może nie przybierać odpowiednio, że zrobili Ci pomiary w odstępie tygodnia? Mój lekarz mówi, że częściej niż raz w miesiącu nie ma sensu robić pomiarów, bo wyniki mogą być niemiarodajne. Teraz po 36 tygodniu będę miała pomiary co 2 tygodnie, ale tylko dlatego, że moja mała bardzo szybko rośnie i to go trochę zaniepokoiło.

Kasiu będzie ok. trzymam za to kciuki.

ja dziewczyny robię pranie dzieciowych ciuszków ale na tą chwilę tylko tych do torby. czas najwyższy się spakować :-) wczoraj cały wieczór miałam skurcze więc się trochę wystraszyłam że jak by się coś wydarzyło to ja zupełnie nie przygotowana. więc postanowiłam się przygotować :-)

reklama
Hej :)
Niektóre wiedzą, niektóre nie - wczoraj oficjalnie moja mała Oliwka zmieniła płeć i stała się synkiem. Na badaniu usg na warsztatach dla mam okazało się, że jest siusiak! Szok niesamowity, oswajamy się z tą myślą. O tyle dobrze, że nie wyszło to przy samym porodzie, bo wtedy by była heca :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry