• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
ja też ze spaniem ostatnio różnie, najgorzej z tymi biodrami no i szyja mi też drętwieje...marzę o spaniu na brzuchu :P a rodzić mogę po 14.11 przed 38 tc nie zamierzam i tego będę się trzymać :D

mój brat urodził się 2 listopada i nikt nie miał problemu z obchodzeniem jego urodzin. więc mi to na bank nie będzie przeszkadzało. ja mam termin na piątek 13 :-)

chciałam wam powiedzieć że dziś mam jeszcze niżej brzuch i skóra obwisła mi na dole brzucha. w pierwszej ciąży tak mi się zrobiło na 2 tygodnie przed porodem

też nie bardzo rozumiem strach przed 1 czy 2 listopada. dzień jak co dzień. to w końcu nie ma znaczenia. kiedy kto się urodził. a jak już się ma w ten dzień urodziny to się nie myśli o tym że to jest jakieś tam święto które w Naszej kulturze obchodzi się na smutno.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry