Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja też ze spaniem ostatnio różnie, najgorzej z tymi biodrami no i szyja mi też drętwieje...marzę o spaniu na brzuchu a rodzić mogę po 14.11 przed 38 tc nie zamierzam i tego będę się trzymać
mój brat urodził się 2 listopada i nikt nie miał problemu z obchodzeniem jego urodzin. więc mi to na bank nie będzie przeszkadzało. ja mam termin na piątek 13 :-)
chciałam wam powiedzieć że dziś mam jeszcze niżej brzuch i skóra obwisła mi na dole brzucha. w pierwszej ciąży tak mi się zrobiło na 2 tygodnie przed porodem
Dddmala a czego sie boisz w tej dacie?
Ja to bym nie chciala tylko z powodu tego ze pewnie mniej personelu w szpitalu i ludzie bardzie zagonieni. Bo czego innego tu sie bac
też nie bardzo rozumiem strach przed 1 czy 2 listopada. dzień jak co dzień. to w końcu nie ma znaczenia. kiedy kto się urodził. a jak już się ma w ten dzień urodziny to się nie myśli o tym że to jest jakieś tam święto które w Naszej kulturze obchodzi się na smutno.