Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jestem tylko trochę zmartwień moje obrzęki stop nóg i twarzy znowu wróciły może nie są tak duże jak te przez które tydzień mojej ciazy spędziłam w szpitalu...
wnuczka pij codziennie herbatę z pokrzywy. ja nie mam żadnych obrzęków bo gdy tylko widzę że nogi mi puchną robię sobie pokrzywę i rano śladu nie ma po opuchliźnie i pij więcej. najczęściej obrzęki są znakiem że za mało pijesz wody. organizm magazynuje bo myśli że nie będzie miał z czego produkować mleka po porodzie
Duże obrzęki szczególnie ze juz się było w szpitalu to wynik ciśnienia wysokiego.... Na to pokrzywa nie pomoze ja bym chyba to skonsuktowala z lekarzem
Ja tez mam spuchniete rece I nogi a cisnienia ok ... do tego od 2 dni mam katar i goraczke musze kupic inhalator tylko co sie dodaje do tego jakis olejek?
Kinia ja dawałam amol do miseczki i głowa pod ręcznik w miseczce gorąca woda plus amol do inhalatora tylko sól fizjologiczna ja mam taki dla dzieci z Allegro ale teraz w lidlu tutaj był ale nie wiem jaki jest bo tylko widziałam na apce