reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
:)
Ale naprodukowałyście. Wczoraj padłam po 20.

W weekend skończyłam antybiotyk i dzisiaj znów czuję drapanie w gardle ech :-( jutro znów do lekarza.
Wpadłam na pomysł, że będę smarować brzuch olejem kokosowym. Przypomniałam sobie, że mam w domu i ponoć można w pierwszym trymestrze.

kurczaka zamieniłabym na indyka ma mniej hormonów i antybiotyków a jest równie smaczny
chyba macie rację , muszę poszukać jakiś sensowny przepis bo mi indyk zawsze wychodzi wiórowaty
Cały dzień mi się poprzestawiał... wczoraj poszłam spać przed 19 a dziś wstałam przed 6-tą ciekawe jak to będzie jutro ze wstaniem bo raniutko jadę do Grudziądza na egzamin na prawko, tyle razy go przesuwałam bo zawsze coś ale nie ma co jutro jadę i zdam!

Powodzenia kochana !!!!!!!!!!

:)Wpadłam na pomysł, że będę smarować brzuch olejem kokosowym. Przypomniałam sobie, że mam w domu i ponoć można w pierwszym trymestrze.

Polecam olej kokosowy ja używam zamiast balsamu od dawna - skóra bardzo gładka

Ostatnia edycja:
Ewel 7t5d:-)
Mam jeszcze jakieś problemy z moczem, zrobilam posiew. Jak widzę, tylko ja mam jakieś problemy:rofl2:
No i jeszcze czeka mnie ta nieszczęsna rektoskopia:-(

asia_9 o widzisz, dzięki za info :) Ja używałam go tylko do smażenia i czasem na włosy hehe
ewel87 z tego co widzę, Twój suwaczek zatrzymał się na 5t3d

Calineczka mam.chyba skleroze ciążowa he już pamiętam kochana ;-) a który to już tydzień?
Ewel Calineczka ma suwaczek ;) to 7tc+5dni :) az tak ciaza na Ciebie dziala? Ja dzis stalam 15min przed szafa i nie wiedzialam po co przyszlam po 15 min przypomnialam sobie ze papieru toaletowego szukam... W szafie z ubraniami :D

Ewel 7t5d:-)
Mam jeszcze jakieś problemy z moczem, zrobilam posiew. Jak widzę, tylko ja mam jakieś problemy:rofl2:
No i jeszcze czeka mnie ta nieszczęsna rektoskopia:-(

Nie ttlko Ty masz klopoty ;) ja juz plamienie zaliczylam i biore luteiine na w razie zego jakby to od progesteronu bylo i w ogole to nie wiem ale odkad jestem w ciazy to dostaje napadow paniki jak kolo mnie jest wiecej niz 5 ludzi, a jak jeszcze ktos z tego grona jest chory to sie az trzese.. Nie wiem co sie ze mna dzieje.. Wczoraj czekajac do lekarza zawalu o malo nie dostalam przez to.. Masakra ;)

Kinga korzystam akurat teraz z aplikacji w telefonie i w niej suwaczki się nie pokazują. Właśnie co zrobiłam zle że suwaczek mój się nie zmienia...

reklama
Ewel Calineczka ma suwaczek ;) to 7tc+5dni :) az tak ciaza na Ciebie dziala? Ja dzis stalam 15min przed szafa i nie wiedzialam po co przyszlam po 15 min przypomnialam sobie ze papieru toaletowego szukam... W szafie z ubraniami :D
W poprzedniej ciąży miałam podobnie. Chwilowe zaniki. Zdarzyło się też, że odkładałam chleb do lodówki a brudny talerz zanosiłam do łazienki...mąż miał ubaw ze mnie :cool:

Do góry