reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Kleopcia ja mam 3 kwietnia kochana a Ty? Mialam chec przesunac o kilka dni ale moj maz wzial juz na wtedy wolne i mnie prosi zeby zostalo:-):-)
Drugą wizytę miałam mieć 9 kwietnia. Ale właśnie mama załatwiła mi u innego lekarza na 30 marca. Przejdę się bo może akurat lekarz wyda mi się lepszy. Przemyślałam ostatnią wizytę i jednak 5min na rozmowę, badanie i usg to zdecydowanie za krótko (i to jeszcze prywatnie)...

Kleopcia ale to sama wizyta czy on robi usg? bo u mnie jest tak ze usg robi lekarz inny taki ktory specjalizuje sie w ultrasonografii a doktorka jak ma w gabiniecie bo zalezy w jakim oddziale jestem umowiona tez moze zrobic ale mniej dokladne bo sprzet sredni. 30 MARCA to juz jest szansa ze bedzie serduszko:-)

ewel87 szczerze nie mam pojęcia bo nie byłam nigdy w tej przychodni. Jak pójdę to się dowiem hehe u mnie tak ciężko dostać się do sensownego ginekologa nawet prywatnie. Do tego, który prowadził moją poprzednią ciąże jestem zapisana na 15maja! Chciałam przecierpieć jeszcze 2-3 wizyty i przenieść się właśnie do niego. Jednak zastanawiam się jak będzie wyglądać sprawa z becikowym, skoro wyjdzie na to, że do 10tygodnia ciążę prowadzili inni lekarze.

hej. ja też już mam kartę ciąży a usg mam dopiero w poniedziałek 30.03. lekarz nie miał wątpliwości że jestem w ciąży. co do temperatury to miewałam podwyższoną raz za kiedy wieczorem ale wczoraj miałam cały dzień wyższą i ból gardła a dziś jeszcze w kościach mnie łamie. umówiłam się do lekarza ogólnego a jutro idę po zwolnienie do ginekologa. mogłam wziąć od razu w sobotę. ale chciałam chodzić do pracy a teraz mam konsekwencje

Kurczę jak nie przeziębienie to infekcje pipy to cukier to ząb damy rade i tak razem dziewczynki;-) o dobrego lekarza ciężko wiem... Ja mam z polecenia od siostry i jestem zadowolona Ale idę do niej w pt bo 2 tyg była na urlopie i musiałam donkogos innego.

reklama
to widzę że jest nas więcej na usg na 30 :) już nie mogę się doczekać i odliczam dni do wizyty. Swoją drogą to się zastanawiam jak to było kiedyś jaknie było usg ciekawe jak lekarze diagnozowali ciąże...
co do stwierdzena ciąży u mnie na ostatniej wizycie był tylko pęcherzyk a na zwolnieniu lekarskim mam napisane że jestem w ciąży ale nie dostałam zaświadcenia że jestem w ciąży.... dziwne

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry