calineczkaa
Fanka BB :)
Tak, robiłam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Justyna Ale zaświadczenia ze sie jest w ciąży nie dostaje się bo czemu ono ma służyć? Ja nawet pęcherzyka nie widziałam robiłam betę tylko i też lekarz na zwolnieniu zaznaczył znaczek B.
Zaświadczenia lekarz nie daje tylko kartę ciąży zakłada Ale to zazwyczaj po usg serduszkowym

piecze mnie od rana. Od razu po zajęciach zrobiłam sobie letni termofor i grzeje sobie pipkę. Do tego wzięłam Urosept, bo dobra znajoma farmaceutka powiedziała, że jest ziołowy i bezpieczny w ciąży. Ja na pewno jakieś bakterie w moczu będę miała, dlatego, że od małego dzieciaka borykam się z nawracającymi infekcjami pęcherza. Zawsze brałam Furagin, ale jest on bardziej agresywny i nie zdecydowałabym się na niego w ciąży. Ehhh... jeszcze na dodatek wczoraj wieczorem zaczął boleć mnie brzuch i plecy tak, jakbym miała dostać zaraz okres, ale oczywiście musiałam sprawdzić w internecie i natknęłam się na filmik z ginekologiem właśnie z naszej stronki i pan doktor mówił, że w I trymestrze ciąży takie bóle są normalne i trzeba czekać aż miną. I po jakichś 40 min mi przeszło, ale nieźle się wystraszyłam.