Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zaswiadczenie jest wazne jesli masz umowe na czas okreslony i z tego co wiwm nie jest bezprawne. Ja tez bede musiala przedstawic zaswiadczenie bo to daje mi prawo do 100% wynagrodzenia na L4 pozytalam o L4 i wszedzie pisalo o zaswiadczeniu wiec mysle ze trzeba dac takie cos pracodawcy, abys byla chroniona.Justyna jezeli przyniosłas l4 to nie mają prawa pytac nawet co ci jest. Tajemnica lekarska. Zaswiadczenia sa wbrew prawu. :/ Dziewczyynyyyyy walijcie mnie porządnie patelnia w glowe. Zaczyna mi sie jakas panika włączać. Cycki mnie prawie nie bola to chodze i je macam, wyszukuje objawów ktorych nie ma. Nie umiem się tego wyzbyć i chyba byłabym szczesliwa jakbym rzygala dalej niz widziała. Itp normalnie głupia baba !
I musialam lezec plackiem I nie bylo rady ja szczeze to teraz nie mam ochoty na zadne atrakcje najchetniej to bym zlegla z powrotem do lozka Zaswiadczenie jest wazne jesli masz umowe na czas okreslony i z tego co wiwm nie jest bezprawne. Ja tez bede musiala przedstawic zaswiadczenie bo to daje mi prawo do 100% wynagrodzenia na L4 pozytalam o L4 i wszedzie pisalo o zaswiadczeniu wiec mysle ze trzeba dac takie cos pracodawcy, abys byla chroniona.