Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niektorym dzieciom odpada nawet po miesiacu, zalezy od wagi dziecka wiec spokojnie. U nas jest prawie 2 tygodnie, krewka jest wiec to nie jest zly znak.My jutro konczymy 2 tyg a pepek dalej siedzi.. Mam nadzieje ze odpadnue lada chwila bo juz zaczybam sie niepokoic.
Reni ma prawo krwawic? Bo u nas tez troche krewki sie pojawilo...
Mamy podobnie. Przed kapiela daje flache, potem chwile odpoczywa i po 30min idziemy ja myc a po myciu cyc i zasypia...Szczesliwa spi 4-5 godzin, ale w nocy nie zawsze chce spac w lozeczku, nie wiem moze sie boi ale wydaje mi sie ze to kwetia przyzwyczajenia i potrzebuje jeszcze naszej bliskosci.Od kilku dni też mamy problem z usypianiem po kąpieli, musiałabym z nią na rękach z godzinę leżeć aż zaśnie bo nie chce być w łóżeczku. Staram się ją jakoś do niego przyzwyczaić ale zazwyczaj w nocy i tak laduje u nas. W dzień śpi przy mnie w salonie. Musze chyba w dzień chociaż na jedną drzemke przenosić ja do łóżeczka może się jakiś do niego przekona...