reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Ja podaję wit. K (D3 podaje się niezależnie od sposobu karmienia), ale moja dostaje mm raz dziennie max 40 ml. Położna poradziła mi żebym zapisywała sobie kiedy karmię i czy mm czy kp. Później z pediatrą łatwiej będzie na tej podstawie ustalić cy podawać wit K czy nie. W piątek będę u pediatry to zdecyduje czy podawać czy odstawić.

dziewczyny a słyszałyście coś na temat związku wit. K z problemami brzuszkowymi? Położna mojej koleżance powiedziała, że wit. K może powodować wzdęcia

kinia &&&&&&&& bedzie dobrze

ja K nie podaje, bo dokarmiam MM, ale nawet nie sprawdzam ile podaje, lekarka zawsze mi mowila zeby nie podawac, chyba ze sie karmi samą piersią. to o problemach brzuszkowych slyszalam, moze cos w tym byc, moich chklopcow wszystkich dokarmialam i wszystkim nie dawalam K nigdy i nigdy nie zaznalam co to kolka itp... wszystko ok zawsze mieli z brzuszkami.

hmm trzeba by chyba suwaczki poprzerabiac :)

Gosikk no to ładnie mala przybiera, my sie wazymy jutro. Moja Ida z 4100 spadla do 3630. Po 3 dniowej wizycie w szpitalu w poniedziałek bylo 3810. Mam nadzieję, ze teraz juz bedzie tylko na plusie. Mam stresa przed jutrem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry