reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2015 :)

my budzimy sie na karmienie roznie, ale mam wrazenie, ze w nocy dluzej je i dluzej spi. i ladnie przybiera, ostatnio wazyl 4400 a wychodzilismy ze szpitala z waga 3870; ja bardzo chwale sobie kp, chociaz musialam na razie zrezygnowac calkiem z nabialu, bo synek mial cofki pokarmu nawet godzine po kartmieniu. bez nabialu jest o niebo lepiuej. my na razie korzystamy z pampersow co dostalismy, mam tez paczke dady ale regularnie w niej przesikiwal nawert jak spal 2h :/ ale juz niedlugo zamierzam wskoczyc na wielo, zobaczymy jak nam pojdzie :)

reklama
jaga nie wiem jakich chcesz używać wielorazówek ale ja polecam naturalne z wełny tu masz link do poczytania (jeśli będziesz zainteresowana ) igle-figle.pl ja ich używam :-) dla mnie te wszystkie pule to nie porozumienie bo to poliester. a pampersów używam z Rossmanna teraz już sporadycznie.

hej, mała od 2 w nocy do 4 wariowała, jestem mega niewyspana ..... dziś prasowałam nie włączonym żelazkiem :szok: Prasujecie maluszkom ciuszki?
Zastanawiam się, czy nie kupić chusty do noszenia małej, przy Michale miałam i korzystałam, któraś z Was używa?

Gosik ja używam chusty mam tkana i nosidło close parent
Minia ile twój już wazy ? Ja jeszcze wielo nie zakładałam bo nogi ma jak patyki narazie:)

Dalalam dzisiaj corce koperek do picia,napila sie troche a potem nie chciala wiec nic z tego, raczej nie bedzie pila. Ja zaczne pic chociaz to takie nie dobre :p.

Ja bede prasowala do 3 miesiecy, chociaz moze mi sie tak podobac i bede prasowala dluzej :p

reklama
hej, mała od 2 w nocy do 4 wariowała, jestem mega niewyspana ..... dziś prasowałam nie włączonym żelazkiem :szok: Prasujecie maluszkom ciuszki?
Zastanawiam się, czy nie kupić chusty do noszenia małej, przy Michale miałam i korzystałam, któraś z Was używa?
nigdy nie prasowalam i nie mam w planie, ale to ja taka złaaa matka ;-)
chuste mam, elastyczna, super rozwiazanie jak dla mnie :)

Do góry