Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
oczywiście że to jest wysypka hormonalna. sama przejdzie. trzeba tylko nawilżać.
ja też nie spałam. do 5 rano Stasia bolał brzuszek. dopiero o 5 zasnął a o 8 trzeba było wstawać ze starszakiem do przedszkola.
Tez mialam ciezka noc, szczegolnie od 4 do rana córa nie spala, teraz za to spi smacznie
Nie wiem czy jej nie budzisz po poludniu zeby nie spala dlugo tylko w nocy bo czasami juz nie daje rady. Dopiero teraz zjadlam sniadanie
My wczoraj byliśmy u babci wiec miał kto małą zabawiać, potem z nami leżała również nie spala i w nocy 7h przespala. kilka dni nie dam pospać po poludniu za długo to może się tak ustawi ze w nocy zawsze pospi jest to jakiś plan.
Na kontroli była lekki katarek. Ładnie na wadze przybiera, zmiana mleka chyba owocuje zobaczymy co będzie dalej.