• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
tak wlasnie wyglada brzuszek mojego synka czy nadal myslucie e to ta wysypka hormonalna?

Załączniki

• 1450044633658.jpg
    1450044633658.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 70
oczywiście że to jest wysypka hormonalna. sama przejdzie. trzeba tylko nawilżać.
ja też nie spałam. do 5 rano Stasia bolał brzuszek. dopiero o 5 zasnął a o 8 trzeba było wstawać ze starszakiem do przedszkola.

Tez mialam ciezka noc, szczegolnie od 4 do rana córa nie spala, teraz za to spi smacznie :)
Nie wiem czy jej nie budzisz po poludniu zeby nie spala dlugo tylko w nocy bo czasami juz nie daje rady. Dopiero teraz zjadlam sniadanie :P

My wczoraj byliśmy u babci wiec miał kto małą zabawiać, potem z nami leżała również nie spala i w nocy 7h przespala. :) kilka dni nie dam pospać po poludniu za długo to może się tak ustawi ze w nocy zawsze pospi :) jest to jakiś plan.
Na kontroli była lekki katarek. Ładnie na wadze przybiera, zmiana mleka chyba owocuje :) zobaczymy co będzie dalej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry