hej
my używamy dr brownsa ale wkurza mnie to mycie i kupiłam avent natural, nie widzę różnicy. mała nadal ma jazdy z jedzeniem, zje 60 ml, plłacze, więc biorę do odbicia, beknie, albo się zdrzemnie i dojada po jakiś 30 min. męczące to jest. albo nie dojada, zje 60 ml i za godzinę, 1,5 znowu chce jeść. położna powiedziała, że ten typ tak ma .......
tego do odkurzacza nie używam, mam opory, nawet w sumie nie mam, póki co mamy fride.
jutro usg główki ...
i mam stresa, byłą u mnie przyjaciółka która mieszka za granicą i przyjechała na świeta, i powiedziała, że jej mama u której się zatrzymała, ma półpaśća !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nawet chyba nie chce czytać dr google na ten temat ...... a potem sie przyznała, że ją boli gardło od wczoraj. zła jestem ale z drugiej strony tak rzadko się widujemy. teraz siedze jak wariatka i wietrze całe mieszkanie. nie dotykała małej, nie brała na ręce, ale jednak siedziałyśmy w jednym pokoju .....
mąż wróćił, super jest, jak ktoś poda kawę, mała rzecz a jak cieszy!!!!!
przepraszam za intymne pytanie ale jak jest u was z łóżkowymi sprawami? bo my jeszcze nic, mąż by chciał ale ja boję się że będzie bolało. nawet opory mamżeby iść do ginekoologa - dziś mija 5 tyg od porodu, pewnie po świetach bede musiała się wybrac ....