reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Pierwsze słyszę gruźlicę szczepi sie zaraz po urodzeniu pózniej sprawdza sie bliznę i powtarza przynajmniej kiedyś tak było w Polsce

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Chodzi ci pewnie o bcg szczepienie ona jest podawana jeżeli miało sie kontakt z kimś chorym na gruźlicę i mieszka sie w okolicy gdzie są przypadki zachorowań i najlepiej działa podana zaraz po porodzie to bardzo dziwne ze ci ja proponują spełniasz te kryteria ? Tzn masz kogoś w rodzinie kto chorował

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Tak wlasnie o ta ale nie nie mam nikogo kto chorowa ... ona tylko mi zaoroponowala bo jezdzimy do pl a ze tam sa przypadki gruzlicy. .. ja jej powiedzialam ze dk pl to my jezdzimu raz w roku i to nir zawsze i odmowilam

Ja wiem ze.to za.wcześnie z tymi grzechotkami ale sama sobie je już łapala w tym lezaczku. Wielu żeczy nie umie które powinna, a złapać złapie. Nie zawsze czyli nie kontroluje tego w 100%. Na.boczki się nie przewraca. Wygina przy jedzeniu. Rączki i paluszki pcha do buzi. Zaczęła bąbelki buzia puszczać ale nie wiem czy to nie przez katar.

Mleka pije trochę mniej teraz, wody tak optymalnie a wydaje mi się ze mniej siusia.

Witam jestem grudniowka ale urodzilam w listopadzie czesto was podczytuje.
Powiedzcie mi czy uzywacie zagestnika do mleka i jakiego smoczka i butelki uzywacie? Mi na 2 nie chce isc.

reklama
My też używamy smoczka lovi. W użyciu jest już trzeci. Mam też nuka i będę próbować czy jej spasuje. Butelki tommy tippie.
Zusia na ciemieniuchę smaruję oliwką i po ok. pół godziny czeszę szczoteczką.

Mamy karmiące piersią czy skusicie się dzisiaj na pączka? :) Bo ja mam wielką ochotę i chyba sobie nie odmówię

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry